BOSANAC UDARIO NA MILIJA, HAOS U STUDIJU:  Tvoj mali mozak to ne shvata, a ja sam sve objasnio
Foto: Alo ilustracija

Netrepeljivost među pojedinim članovima žirija "Zvezda Granda" ni sinoć nije izostala. Naime, ovog puta sukobili su se Dragan Stojković Bosanac i Aleksandar Milić Mili. 

Takmičari Samed Dželo i Omar Džaferoski imali su čast da otvore emisiju, a tokom komentarisanja Mili i Bosanac u žestokom okršaju razmenili teške prozivke.

Iako su se oba takmičara pokazala odlično na sceni, žiri je dao prednost Omaru sa 4:3, a Saša Popović je odmah izjednačio rezultat.

Prvi je reč dobio Mili koga je Džaferoski oduševio.

- Omare, savršen si i energija i pevanje. Ja jedino što bih ti savetovao možda dobro, možda loše, ovu igricu si prešao. Gledaj, Toše je razvaljivao narodnjake, treba da se širiš ka narodnoj muzici i da imaš strašnu budućnost - poručio mu je Mili. A kako je Samed pre nekoliko godina bio kod Bosanca u timu, stari mentor ga je nagradio svojim glasom.

- Što bi Đole rekao ja sam samo glasao zato što je novi bio je kod mene i to je polu poslovna varijanta, ali stvarno je drugi kandidat bio odličan prelepa boja glasa, prelepa interpretacija , više mi se svidela druga pesma, ali tisi to lepo izneo - rekao Stojković nakon čega su Mili i Bosanac u žestokom okršaju odmerili snage.

Iako je Bosanac pokušao da se ne odazova na ovu konstataciju Saša Popović ga je pristisnuo da odgovori na Milijevo pitanje.

- Stavio je kapu to lepo mu stoji priznajem i žao mi je što nema kosu jer ventilator duva pa ovo malo mozga bi spržilo. Ja sam dao objašnjenje ali tvoj mali mozak ne može to da shvati - u svom stilu je odgovorio Stojković, prenosi Grand.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading