nući
Foto: Alo/Printscreen Pink

Popularni izvođač Nući je nakon velikog beogradskog koncerta odlučio da ode na odmor u toplije krajeve.

Celu letnju sezonu vredno je radio zajedno sa svojim kolegom Vojažom, pa je odlučio sebi da da mali predah i otputuje sa svojim najbližim prijateljima i saradnicima, u Abu Dabi.

Naime, društvo u vrućem Abu Dabiju mu prave Limeni, Popov i Cvija.

Momci iz Generacije Zed svakodnevno kače fotografije sa odmora, pa se definitivno vidi kako zajedno uživaju i provode se.

Sudeći po njihovim storijima koje viđamo na društvenoj mreži Instagram, vidi se da oni nisu samo na odmoru, već i da vredno rade, a da li se sprema neki projekat videćemo po njihovom povratku u Beograd.

Podsetimo, Hangar Luke Beograd bio je pre samo par dana epicentar muzičke erupcije, a više od 7 hiljada najvernijih fanova svedočilo je prvom solističkom koncertu trep ikona pod nazivom "Balkan daje sve", a glavne zvezde ovog događaja su bile Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući.

@alo_portal Brenin sin stigao na slavlje kod Trajkovića, a njegova transformacija nije prošla neopaženo! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #foryou #fypシ #fypシ #fypシ゚viral #djani #lepabrena #viktorzivojinovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading