Balkan
Foto: Privatna arhiva/IM Live Production

Hangar Luke Beograd bio je sinoć epicentar muzičke erupcije, a više od 7 hiljada najvernijih fanova svedočilo je prvom solističkom koncertu trep ikona pod nazivom "Balkan daje sve".

Zagrevanje za najveći spektakl koji je Beograd željno iščekivao počelo je di-džej setom nekih od naših najpoznatijih di-džejeva-eva da bi nešto nakon 21 h video testimonijal, nikad viđen do sad, najavio i zvaničan početak koncerta i prvi muzički blok koji je bio rezervisan za Vojaža. Već sa prvim taktovima numere „Lalala“ kojom je treper otvorio koncert, zavladala je euforija, a masa je frenetično pozdravila njegov izlazak na scenu uz gromoglasan vrisak i ovacije.

Atmosfera je eksplodirala i kada je Nući stupio na binu, a gotovo hipnotičko stanje publike koja je sinoć napunila Hangar Luke Beograd dugo će se prepričavati. Hitovi poput „Crno oko“, „BeBo 2“, „Localo“ i drugi bacile su masu u trans, koja je od početka do kraja, uglas pevala svaki stih numera najvećeg i najopularnijeg dvojca novog muzičkog talasa.

„Prezadovoljni smo! Šou je bio fenomenalan, a publika je bila sjajna, što je nama najbitnije. Ovo je prvi solistički koncert novije generacije, novog talasa, i na neki način dosadašnja kruna naše karijere. Nastavićemo da radimo još jače i još bolje, da Beograd bude još veći i još bolji i da sledeći koncert bude na još višem nivou“ – istakli su treperi nakon koncerta.

U gotovo dva i po sata neviđene euforije, glavne zvezde večeri imale su čak četiri svoja muzička bloka, između kojih su nastupili njihovi gosti, idoli današnjih mlađih generacija, među kojima su bili Zera, Crni Cerak, Desingerica x Pljugica, Corona, Rimski, Henny, Popov, Teodora Popovska, Relja Torinno, Sajfer i Gazda Paja.

Do sada neviđena audio – video produkcija, video testimonijali koji su najavom svakog sledećeg nastupa dodatno podgrejali ionako eksplozivnu atmosferu nešto je što je prvi put viđeno na ovim prostorima, a moćna pirotehnika i savršen zvuk, dodatno su upotpunili savršen utisak koji su mnogobrojni fanovi poneli sinoć iz Hangara. Žurka je završena kao što je i počela – DJ setovima Boby DeeJay-a i Architect-a.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading