Marija Karan
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Glumicu Mariju Karan verio je Marko Gvozdenović, sin crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bio ministar u vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS. Glumici je biznismen prsten na ruku stavio u avgustu na zajedničkom letovanju u Crnoj Gori. Da su se jedno drugom obećali na večnu ljubav, koju će u narednom periodu krunisati brakom, čuvaju od javnosti zbog njenog bivšeg muža Džoela Lubina, prenosi "Kurir".

Verila se Marija Karan

Printscreen

 

KO JE MARKO GVOZDENOVIĆ, MARIJIN VERENIK? 

Iako su oboje iz Podgorice, Marija i Marko su se upoznali u Londonu, na večeri sa zajedničkim prijateljima, u periodu dok je Marija studirala, a Marko igrao u Mančesteru, o čemu su i javno pričali. Marija je svojevremeno istakla da su mnogo putovali, uprkos teškom usklađivanju zajedničkog vremena sa obavezama koje imaju. Cenili su zajedničke trenutke i maštali o vremenu kad će stalno biti zajedno, uz mnogo uzajamnog poverenja i velike podrške.

Oboje imaju po brak iza sebe. Marija je posle razlaza imala turbulentan ljubavni život. Prethodnom momku razbila je automobil u žaru svađe, o čemu su tada pisali svi mediji u regionu. Sa druge strane, Marko se oženio u leto 2022. godine. Glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija i u luksuznom hotelu, ali zajednica nije dugo potrajala.

Marko Gvozdenović

Printscreen

 

Marko Gvozdenović se u junu prethodne godine oženio, ali je njegov brak bio kratkog daha.

Kako  Republika saznaje, novi izabranik kontroverzne glumice se oženio u junu prethodne godine. Tim povodom je upriličeno gala svadbeno veselje na Crnogorskom primorju, na plaži Galija, a Republika je došla u posed i fotografija sa Markovog venčanja.

Svečanoj ceremoniji je prisustovalo više od 300 zvanica, među kojima se našao i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije. Međutim, Gvozdenovićev brak je bio kratkog daha, te je posle svega nekoliko meseci usledio razvod.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading