Ruža Rupić
Foto: Alo/Printscreen

Ruža Rupić završila je u Urgentnom centru nakon udesa koji je prošle noći imala na Karaburmi.

Srećom, niko nije ozbiljnije povređen, a mlada pevačica i influenserka je bila i na pregledu kod lekara jer je povredila vrat.

Sada se oglasila i na TikToku otkrila kako je došlo do nezgode.

- Dakle, mi smo juče pošli na otvaranje novog studija na Karaburmi. Preko puta jednog supermarketa ima jedna raskrsnica gde može da se napravi polukružno i da se skrene levo - počela je Ruža i dodala:

- Mi smo stali na raskrsnicu, pogledali sa desne strane, nije bilo nikoga, moj momak je krenuo kolima i već je bio u traci da krene pravo, odnosno levo. I mi pretpostavljamo, s obzirom na to da je jedini auto koji smo mi videli bio u srednjoj traci, da je čovek iza tog automobila krenuo da ga pretekne i udario na nas. Šteta je prilično velika, sigurno da je preko ograničenja vozio, nije bilo ni tragova kočenja ni ničega.

 

@ruza_rupic Evo za sve koji ste pitali sta se desilo, hvala vam svima na porukama. Jedino bitno je da smo svi zivi i zdravi i da je sve u redu sada. ❤️ #fypシ #viral ♬ original sound - Ruza Rupic

 

- Sve u svemu, svi smo dobro. Ja sam malo povredila vrat. Momak rame. Samo smo ugruvani, ništa nismo slomili. I druga dva vozača su dobro. Auto je totalno uništen, ali što se kaže, bitno je da smo svi živi i zdravi, kola ćemo popraviti. Pazite molim vas kako vozite i na dešavanja okolo kako vam se ne bi desilo isto - rekla je Ruža.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading