Saša Kovačević
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Saša Kovačević trenira bar 4 puta nedeljno i vodi računa šta od hrane i pića unosi u svoj organizam, što se na njemu i te kako vidi.

Na novin fotkama pevač izgleda kao "mašina", svaki mišić se ocrtava, ali još jedna stvar privukla je veliku pažnju korisnika Instagrama.

Radi se o tome što je Saša ceo bez ijedne dlačice, pošto je to rešio odlascima na epilaciju kojom je uklonio ono što je prepoznatljiv muški znak.

Njemu je očigledno draže da dlake nema, što nije prošlo nezapaženo.

 

Podsetimo, Saša je nedavno imao zdravstvene probleme.

- Smršao sam sigurno jedno 5 kilograma, ali dobro, bitno je kako se čovek oseća, a ja se sada osećam veoma dobro. Smatram da mi se povratila snaga i zbog toga smo nastavili da radimo koncerte i imamo nastupe. Definitivno ne bih nastupao da se osećam loše. Period kakav je bio je prošao, tako da se ne vraćam na te stvari koje nisu bile baš sjajne, već uvek gledam u budućnost. Ne znam šta je to bilo, izgleda da se nagomilalo svačega s obzirom na to da živimo nekim bržim tempom i bržim životom. U nekom trenutku se verovatno zadesi neka vrsta stresa što je dodatni okidač i to je to - rekao je Saša i prvi put otkrio s kojim problemom se suočavao i kakve tegobe je imao.

- Virus koji je prošao kroz mene, kako mi govore doktori, je virus koji prenose deca, znači nešto što u stvari deca ni ne registruju. Čak i cela moja porodica je preležala isti i to bukvalno bez kašlja, temperature i svega, ali eto meni je napravilo nešto sa krvnom slikom što nije bilo sjajno tako da su me ostavili u bolnici osam, devet dana na raznim testiranjima. Bogu hvala ustanovili smo nakon svih tih analiza šta je i samo kažem neka inicijalna kapisla se desila da to baš u tom trenutku ispadne tako - otkrio je Kovačević za Telegraf.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading