Bosanac i Džidža
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Aleksandra Stojković Džidža više ne živi u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi, već je započela samostalni život. Kako i sama kaže, sa majkom je na vezi 24 sata, ali sa Bosancem nema svakodnevni kontakt jer sve što treba da zna, prenese mu supruga.

- Dobro, sad živim sama, ali mama je ta prva osoba s kojom se čujem ujutru i poslednja s kojom se čujem uveče. Nekako mi je to bitno. Ona mene savetuje, ali i stvarno kritikuje. U poslednje vreme samo njoj puštam demo snimke i pesme koje dobijam- izjavila je pevačica.

- Džidža i Bosanac imaju isti karakter i zato se često raspravljaju, međutim, ipak je ona njegova mezimica i kada se odselila uopšte mu nije bilo lako. Ona je sa majkom stalno u kontaktu, pa Bosanac svoju suprugu stalno ispituje da li je zvala ćerku, da li je jela, gde je, šta radi, ali on je ne zove često da ne bude kako je smara, a ustvari stalno razmišlja o njoj. Svako ima svoje obaveze, pa nemaju taj kontakt ona i Dragan kao ona i majka, ali je upućen u sve i Džidža takođe, tako da ona često i ide kući i posećuje ih, ali joj samostalni život ipak prija- kaže izvor za Star.

Podsetimo, Aleksandar Stojković, sin poznatog kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca priveden je u maju mesecu zbog navodnog nasilja u porodici, on je maltretirao oca, zbog čega je odmah završio u policiji, kako je tada prenela Republika.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading