SVI DETALJI ROKVIĆEVOG TESTAMENTA Marinko podelio imovinu Nikoli i Marku, a evo šta je ostalo vanbračnom sinu
Foto: Printscreen/instagram

Kada neko iza sebe ima dva braka i decu iz oba, obično se dešava da većina njegove imovine pripadne deci koje je dobio u drugom braku. Međutim, to nije slučaj i kada je u pitanju legendarni pevač Marinko Rokvić koji nije zaboravio na sina iz prvog braka.

- Testament Marinka Rokvića zbog toga je oduševio mnoge, jer je njegova poslednja želja bila da njegova deca Dario, koga je dobio u vanbračnoj zajednici i Marko i Nikola koje je dobio u braku sa Slavicom nastave da žive u miru i slozi, te je svu imovinu podelio na ravne časti. Međutim, za dobar odnos među braćom zaslužna je više njegova predivna supruga Slavica nego Marinko, jer je ona oduvek insistrirala na tome da se braća viđaju, druže… A, Darija je svaki put po njegovom dolasku iz Amerike dočekivala kao svog sina - kaže izvor i dodaje:

- Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo. Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading