Marinko Rokvić
Foto: Alo/Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Marinko Rokvić nije želeo da ostavlja testament koji bi se čitao nakon smrti, već je do poslednjeg dana borbe sa opakom bolešću, od koje je preminuo u 68. godini vodio računa o svojoj porodici.

Kada je bolest uznapredovala, pevač je odlučio da imovinu koju je stekao tokom života sa suprugom Slavicom raspodeli na ravne časti svojim sinovima i životnoj saputnici, kojoj je i umro na rukama. Njegova poslednja želja je bila da Dario, Nikola i Marko nastave da žive u miru i slozi, što je ispričala njegova koleginica sa estrade koja je zbog poštovanja prema porodici insistirala na anonimnosti.

ISPLIVAO TESTAMENT POKOJNOG MARINKA ROKVIĆA Njegova žena nije dobila ništa, pred smrt ga samo jedno proganjalo!

Printscreen

 

- Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo. Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe. On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio - rekla je svojevremeno ova pevačica, koja je bliska s porodicom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading