Stan Marije Egelje
Foto: Alo/Printscreen

Marija Egelja i njen izabranik fudbaler Aleksandar Dabić roditelji su dečaka kom su dali ime Aleksa, a voditeljka danas je na svom Instagram profilu objavila emotivnu fotografiju na kojoj doji sina.

Ona je objavila sliku dok hrani dečaka, uz snažnu poruku mamama.

Marija Egelja

Foto: Printscreen/instagram

 

- Inspirisana Svetskom nedeljom dojenja čiji je cilj da se podigne svest javnosti o značaju dojenja za zdravlje majke i bebe, okačih ovu sliku. Pre svega sam zahvalna što od prvog dana imam dovoljno mleka, jer ništa ne može zameniti majčino mleko, to nije samo hranjenje, već mnogo više, neraskidiva emotivna veza sa bebom, njeno sigurno mesto gde svaki plač prestaje, imunitet, ljubav, uteha, jednostavno neki poseban, predivan osećaj i za mamu i za bebu. Naravno, bitno je napomenuti da niste "manje majke" ukoliko nemate mleka, niti ste vi krive, individualno je - počela je ona na Instagramu i dodala:

- Analize ukazuju da je globalni trend dojenja u konstantnom padu. Sve manje beba se hrani isključivo majčinim mlekom. Zato, podrška svim mamama koje imaju mleko - dojite svoje bebe kojima je to dragoceno, posebno u prvim mesecima. Ljubimo vas.

Ispod objave su se nizali komentari oduševljenih žena.

"Majčino mleko nema konkurenciju", "To je neraskidiva veza", "Bravo za tebe", "Svaka čast", neki su od komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading