ZBOG DRAME U PORODICI NESTALA SA MREŽA Ruža Rupić zabrinula svoje fanove objavom! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Mlada pevačica i influenserka Ruža Rupić se poslednjih nekoliko dana povukla sa društvenih mreža, a danas je otkrila svojim pratiocima na Instagramu da je to zbog ozbiljne situacije u njenoj porodici.

- Dragi moji, izvinjavam se zbog toga što danas neće izaći video na kanalu. Sinoć sam imala ozbiljnu zdravstveno lošu situaciju u porodici i nisam mogla da postignem da vam završim video za danas. Sutra ili prekostura se vraćamo u normalu. Izvinite što me nema ovih dana na mrežama. Hvala na razumevanju i volim vas - napisala je Ruža, a nekoliko sati kasnije dodala:

- U poslednjih 24 sata sam shvatila koliko sam zahvalna životu što imam ljude oko sebe kakve imam. Ne znam čime sam tačno to zaslužila i šta sam uradila da vas imam u životu. Ali znajte koliko sam zahvalna na tome i koliko vas ozbiljno volim. JA sam užasna za priču o emocijama, o emocijama neću ni da pričam, ali ozbiljno ste me dotakli. Volim vas i hvala vam, Ruku Ru - dodala je mlada pevačica.

Inače, Ruža je pre nekoliko meseci za Republiku u "Estradnom savetovalištu" pričala o svojim problemima, gde je otkrila kako su loša veza i razvod roditelja uticali na nju.

- Imala sam panične napade, rešavala sam to, povukla sam se godina dana, otišla sam kod psihoterapeuta, tada prvi put jer sam imala životnu situaciju, to nije ni sramota, mnogo puta sam pričala o tome. Ja sam došla kod psihologa i rekla: ,,Ja moram da rešavam svoje ljubavne probleme", jer meni nijedna veza ne uspeva. Ja nisam znala da meni razvod roditelja predstavio toliki problem, mala sam bila, tu postoji stvar da se ja ne sećam ničega o životu, do moje 12 godine, to je moj mozak stavio u kutiju, da li mu je bilo bolno ili šta već, gde ja ne znam kako izgleda normalni odnos. Sada je to sve drugačije, ali nije to uvek bilo tako. Ja sam uvek pričala da bežim od braka, jer ne pamtim kao nešto lepo - govorila je Ruža u "Estradnom savetovalištu".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading