SMRTNO SAM SE ZALJUBIO U ANABELU Gagi Đogani priznao da je Atijasova ljubav njegovog života
Pintscreen

Gagi Đogani i Anabela Atijas odavno nisu u ljubavi, čak i ne govore, a nekad su bili par koji je vezivala ljubav kakvu bi svako poželeo. Jednom prilikom, dok je govorio o svom životu, Gagi je priznao da se u Anabelu smrtno zaljubio na prvi pogled.

- Ja sam otvorio prvu plesnu školu u Srbiji. Pošto je Đole radio po Italiji, plesna škola je bila na moje ime. Manuo sam se fudbala i okrenuo se plesu. Išao sam na razna takmičenja, plesne revije, kalio se. U to veme, stalno sam išao na šišanje u Crnu Goru! Ništa mi nije bilo teško. Sednem u voz i odem u Bar da se ošišam! A iz Bara sednem na trajekt Sveti Stefan, pa odem u Italiju, da kupim tri diska. Bio sam presrećan što su me Italijani puštali da uđem u Italiju. Jednog dana, na palubi, video sam Anabelu. Odlepio sam za njom čim sam je ugledao - ispričao je Gagi dok je govorio u jednoj emisiji o svom životu, pa dodao:

 

- Nisam mogao da verujem da postoji toliko lepa devojka. Pomislio sam kako bih je odmah oženio i ceo život proveo sa njom! Smrtno sam se zaljubio u nju i počeo da verujem u sudbinu! Jednog dana je došla u Beograd sa mamom. Kada sam je prvi put video u mojoj plesnoj školi, samo što nisam pao u nesvest. Njoj su se već tad desile neke ružne stvari u životu, dečko joj je poginuo... Počeli smo da se zabavljamo i eto... Od tog dana, kada se pojavila u mojoj plesnoj školi, pa sve do razvoda, nismo se razdvajali. Teško sam podneo kada sam saznao da ima tumor. Srećom, bio je dobroćudan i sve se dobro završilo, u Švedskoj je operisana. Svakome bih poželeo da ima brak kakav je bio naš. Prošlo je deset godina od kada smo se razveli, utisci su se slegli. Bila je to jaka ljubav, decu smo dobili iz ljubavi. Ja sam od nje napravio pevačicu, zvezdu. Naravno da i ona ima udela u tome. Svojom harizmom, lepotom, pričom, i te kako je uticala na to da postane uspešna i poznata. Napravili smo grupu Fanki Dži i krenuli putem uspeha. Anabela je bila jaka, ali najveći problem je bio taj što nije verovala u mene. Nije verovala u karijeru, u to da ću nešto napraviti u životu. Tu je uvek bila važna autosugestija. Ja sam imao autosugestiju od malih nogu, govorio sam sebi da ću jednog dana uspeti i verovao sam u to - zaključio je Gagi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading