Snežana
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Snežana Dakić bila u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem, a iz ove ljubavi dobili su naslednicu Lauru.

U jednom periodu bila je u žiži javnosti kada je isplivao da je partner vara u periodu dok je ona imala velike zdravstvene probleme.

Kako je otkrila, nikada nije imala osećaj da je partner vara, ali i da se otkriće o tome dogodilo šest meseci kasnije, kada su se oni već emotivno bili udaljili

- Da budem iskrena, ja u braku nisam imala osećaj da sam prevarena. Tada sam imala iskustvo blisko smrti, imala sam operaciju gde mi je ugrađen stent ka mozgu i to je bio trenutak kada sam bila najslabija u životu i jako sam teško prošla kroz to - rekla je Snežana.

Snežana je svojevremeno otkrila da je godinama koje su usledile nakon razvoda ona bila ta koja je u potpunosti brinula o ćerki Lauri, a da se njen bivši suprug tek nedavno uključio u roditeljsku ulogu.

- Tata se dosta uključio. I to je sjajno, s obzirom na to da sam se prethodnih sedam godina uglavnom o Lauri starala sama - rekla je Snežana svojevremeno za Story.

Vladimir Mikić se tri puta ženio.

Vladimir Mikić je devet godina bio u braku sa voditeljkom Snežanom Dakić. Pre Snežane, bio je oženjen prvom suprugom Draganom, sa kojom je dobio bliznakinje.

Jovana Miljković bila mu je treća supruga, a u braku su bili tri godine. Godine 2018. dobili su ćerku Milu, a razveli su se 2020. godine.

- Istina je da se Jovana i ja razvodimo. Zaista ne bih previše pričao o detaljima, ali želim da stavim tačku na neke dalje spekulacije. Razvod nije usledio zbog treće osobe sa jedne ili druge strane, već je ljubav jednostavno prestala - rekao je Vladimir Mikić tada za "Alo".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading