Vila Parova
Foto: Alo/Printscreen

Popularni rijaliti program "Parovi" se emitovao devet sezona, a ukinut je pre dve godine, nakon odluke čelnika Hepi televizije da promene kurs. Oni su se posvetili drugim emisijama koje su privlačile veliku pažnju ppublike, a izgleda se da se rijaliti ponovo vraća na velika vrata.

Naime, voditelj Uroš Božić je na svom TikTok nalogu objavio video iz luksuzne vile.

- Ušli smo u vilu "Parova" nakon više od dve godine, koliko je prošlo od poslednje sezone. Ovaj rijaliti ispisao je televizijsku istoriju kada je gledanost u pitanju, ali čeklnici Hepija odlučili su da program nastave bez ovog formata i nisu pogrešili, budući da Hepi ostvaruje nikad bolje rezultate gledanosti.  Danas vila "Parova" izgleda isto, sve pršti od luksuza. Mnogima nedostaje ovaj ambijent i rijaliti igrači u njemu. Šta mislite, da li će jednog dana ovaj rijaliti ponovo nastaviti sa emitovanjem? - rekao je Uroš i zaintrigirao publiku.

@bozic.uros Šok! Ušli smo u vilu Parova nakon više od sve godine i evo šta smo zatekli tamo! #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #happytv #parovi #realityshow #urosbozic ♬ Rijaliti - Đogani

"Da, šteta da stoji ovako prazno", "Hoćemo parove", "Bilo bi top", "Da", "Hoćemo Parove", "Da, nadamo se", samo su neki od komentara ispod ove objave.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading