Dejan Petrović
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Muzičar Dejan Petrović doživeo je strašnu saobraćajnu nesreću 2. Avgusta 2017. godine u Ovčar Banji, nedaleko od manastira Nikolje. On je u povratku sa nastupa zaspao za volanom i izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je sleteo s puta i pukom srećom preživeo.

On je sada do detalja ispričao šta se dogodilo kobnog dana i kako je uspeo psihički da se oporavi.

- Bog me pogledao i Sveti Ilija, jer se to dogodilo na naš veliki praznik. Nema trećeg faktora, koji mi je spasio glavu. Tog dana sam krenuo za Užice novim kolima, koje sam uzeo dva dana pre toga. Želeo sam da odradim tehnički pregled sa ženom i detetom. Zbog napornog tempa koji smo imali tih dana i mnogo nastupa, svestan sam bio da sam umoran, ali sam ipak odlučio da krenem. U Ovčar banji me hvata takav umor, gde postajem svestan da ne mogu da vozim više i planiram da stanem jedno sat vremena da odmorim – priča naš poznati trubač i nastavlja:

Zaspao za volanom

- Sve se događa oko 15 časova, to je bio najtopliji dan u godini. Shvatam da ne mogu više da vozim i zovem suprugu da joj kažem da ću stati negde da dremnem, kako bi znala zbog čega sam ugasio telefon. Kako je sa moje strane bilo sve vreme sunce, želeo sam da skrenem kod manastira Vavedenje, pored jedne česmice da se parkiram i odspavam, jer je tu hladovina. Spuštam telefon i ulazim u tunel. Kako sam to uradio, mene je tunel dodatno ohladio. Tog momenta sam zaspao za volanom i ne sećam se ničega.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading