Skinula se Slađa Delibašić
Foto: Alo/Printscreen

Slađa Delibašić već nekoliko decenija važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradi još od devedesetih. 

Dobro je poznato da ona redovno trenira i da svoj dobar izgled nije kupila kod plastičara nego da ga je izgradila uz pomoć dosta truda, znoja i discipline. 

Slađa Delibašić je na svom Instagram profilu podelila fotografiju u roze bikiniju i po ko zna koji put zapalila Instagram.

Izgledom je oduševila sve, a mnogi su zaključili da, iako u novembru puni 55 godina, izgleda nikad bolje, pa bi joj na vitkoj figuri pozavidele decenijama mlađe koleginice.

Slađa vežba svakog dana

Slađa Delibašić je u zavidnoj fitnes formi, a za to su, kaže, zaslužni svakodnevni treninzi i činjenica da nije ljubitelj slatkiša.

Potičem iz sportske porodice - priča Delibašićeva. Otac mi je bio profesionalni fudbaler, kao i rođeni brat. U detinjstvu sam se bavila plesom, trenirala plivanje i rukomet. Znam odlično i da skijam i gotovo da nema sporta u kojem se nisam oprobala. Jedini mi je žao što me od malih nogu nisu uputili na tenis, jer mislim da sam imala potencijala da budem dobra igračica. Svako jutro trčim na traci pola sata, obavezno radim čučnjeve i iskorake na steperu, a potom vežbam ruke i rameni pojas. Na mom telu je još uvek sve potpuno prirodno, iako nisam zakleti protivnik hirurških metoda ulepšavanja, rekla je Slađa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading