Bivši rijaliti učesnici
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Rijaliti programi počeli su sa emitovanjem u Srbiji 2006. godine i od tada gledaoci su upoznali mnoge učesnike.

Neki su nastavili da učestvuju više puta u ovakvim formatima, dok su se mnogi i povukli, pa su danas zaboravljeni i o njima se malo zna.

Dragana Vranješ, bila je veoma popularna svojevremeno tokom učešča u "Velikom bratu". Najpre se zaljubila u Ivana Ljubu, koji je iz ovog serijala izašao kao pobednik, a potom u Savu Radovića koji se kasnije oženio voditeljkom Irinom Vukotić, od koje se razveo i sa kojom ima ćerku Iskru.

Dragana je poznata i po tome što je iza zidova najpoznatije kuće na Košutnjaku uspela da se ugoji više od 10 kilograma.

U međuvremenu mnogo toga se promenilo u njenom životu. Udala se 2010. godine, promenila je prezime u Radosavljević, a ubrzo je postala i majka. Danas živi u Novom Sadu.

Jelena Provči bila je učesnica prvog serijala "Veliki brat" i od početka je bila bliska sa voditeljkom Enom Popov. Međutim, njih dve se danas ne druže.

 -Sa Enom sam izgubila kontakt. Nije bilo nikakve svađe, putevi su nam se razišli. Učešće u "Velikom bratu" mi je više donelo lošeg nego dobrog. Slikala sam se u vešu. Nije me niko na to terao, ali sad, kad neki poslodavac vidi te fotografije, odmah me drugačije posmatra. Menadžerka koja se slikala u donjem vešu! Zato dalje nisam pokušavala da uđem u još neki rijaliti, niti bih se sad usudila - pričala je Jelena jednom prilikom.

Ona se danas potpuno povukla u ilegalu, a kada je u pitanju fizički izgled nije se mnogo promenila.

Marta Keler, nekadašnja rijaliti učesnica, poznata je i kao "Virdžina" iz istoimenog filma Srđana Karanovića. Ona je godinama član Narodnog pozorišta u Pirotu.

Ipak, svoj život vodi daleko od javnosti. Malo je poznato da je sa pevačem Zijom Rizvanbegovićem dobila sina.

Jovana Nikolić proslavila se učešćem u "Farmi" gde se zaljubila, pa verila sa Danijelom Alibabićem. Posle rijalitija, usledila je svadba, a posle svadbe i razvod.

Njihov brak je trajao samo tri meseca, a krah je bio buran. Ona je bivšeg supruga optužila da je gej i da ju je davio. Ostaće upamćeno i to što je rekla kako nije imala od čega da sprema ručak, te su tri puta dnevno jeli samo sendviče.

Posle toga, Jovana se vratila u Niš, pa je ponovo došla u Beograd gde se zaposlila na kiosku brze hrane. Tamo su je hvalili kao dobru radnicu, ali posle toga, od početka 2015. joj se gubi svaki trag iz medija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading