Sestre Mićalović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sestre Sloboda i Dragana Mićalović veoma su uspešne kada je gluma u pitnju, a talenat za glumu nasledile su od svog oca Dragana Mićalovića.

Inače, Sloboda Mićalović nakon očeve smrti dugo nije odlazila u rodni Leskovac, međutim, zbog poslovnih obaveza morala je da ode.

- Bolno mi je. Biću tamo mesec dana i pokušavam sada to da prevaziđem. Ono što je interesantno je što su lokacije snimanja dodatano emotivno otežavajuće. Snimaću u crkvi u kojoj sam se krstila, pa okolina, pa sam grad - rekla je Sloboda svojevremeno.

Danas se navršava šest godina od kako nas je napustio poznati glumac i otac Slobode i Dragane Mićalović.

Glumica je sada na svom Instagram profilu podelila očevu fotografiju uz kratak opis. 

- Tvoja - poručila je Sloboda. 

Njena mlađa sestra, Dragana, podelila je fotografiju sa svojim ocem uz emotivan opis i njegove reči koje glumica i dan danas pamti: 

- Tebe nema da udavam! Ti si moje mezimče. Tvoje najmalečko- poručila je Mićalovićeva. 

Inače, Dragan i njegova ćerka Dragana imali su zajednički angažman u popularnoj domaćoj seriji „Sinđelići”, u kojoj igrali oca i ćerku.

- Teško mi je da pričam o tati. Znam da mi sada daje snagu, a dao mi je mnogo saveta. Uvek me je vodio sa sobom u pozorište, koje sam rano zavolela. Bila sam vezana za oba roditelja, ali tatino sam ime. Ženska deca su privrženija ocu, ali bez majke moj život ne bi imao smisla - rekla je za "Glossy" Dragana Mićalović nakon očeve smrti.

On je bio naš uspešni pozorišni, televizijski i filmski glumac, a iza sebe je ostavio veliki broj uloga za koje je bio i nagrađivan.

Međutim, mnogi ga pamte po kultnoj seriji "Srećni ljudi" gde je tumačio lik čuvenog Kuce, partnera Cane Fontane, koji je stalno bio u alkoholisanom stanju i urlao po Ranču prokletih.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading