EVO KAKO ĆE SE ZVATI ĆERKA TAMARE MILUTINOVIĆ Kuma u emisiji otkrila ime koje je pevačica odabrala, pa priznala da je s nestrpljenjem iščekuju!
Foto: Printscreen/Foto: Nikola Todorović

Tamara Milutinović na svom venčanju koje je održano pre dve nedelje u krugu porodice i najbližih prijatelja, objavila je najlepše vesti da sa svojim partnerom čeka bebu koja će za nekoliko meseci upotpuniti njihovu ljubav.

Spektakularno otkrivanje pola na dan venčanja oduševiulo je sve goste veselju ali se mnogi i dalje pitaju da li su roditelji smislili ime za naslednicu.

Iako Tamara do sada nije govorila o tome, njena kuma Goga Gačić iznenadila je sve.

-Jedva čekamo dolazak devojčice, baš je skoro bila kuma do mene. Kažem joj čekamo princezu sa nestrpljenjem. Zvaće se Emilija inače. Ima puno igračkica i stvari od moje ćerke, ma samo da nam je živa i zdrava i čekamo je- sa osmehom je ispričala Goga.

Inače, Tamara je rešila da se zbog najlepše uloge u svom životu povuče sa javne scene, ali samo trenutno s obzirom da je muzika njena prva ljubav.

–Definitivno, ne želim da odustanem od muzike. Dopada mi se što se moj suprug slaže da zauvek ostanem u muzici jer on smatra da sam rođena za to. Mislim da je najbitnije da imaš partnera koji će da te podržava u svemu. Danas je to veoma teško, mislila sam da nikada neću sresti nekoga ko će hteti da me upozna onakvu kakva ja zaista jesam – objasnila je pevačica za "Grand".

TOTALNA KONTRADIKTORNOST Jovana Jeremić iznenadila gledaoce, pojavila se u potpuno drugačijem izdanju! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading