BRUTALNO ISKRENA Tamara: Nemam osećaj da sam trudna
Foto: Nikola Todorović

Pevačica Tamara Milutinović nedavno je obelodanila vest da je u blagoslovenom stanju, a sada je otkrila kako se oseća i kako provodi trudničke dane.

- Još uvek nemam osećaj da sam u drugom stanju. Imam promene raspoloženja, ali imala sam ih i kada nisam bila trudna. Duplirana su mi i osećanja i strahovi, a najviše se plašim toga da će suprug razmaziti našu ćerku kao što je to moj otac uradio sa mnom - rekla je Tamara kroz smeh, pa otkrila da grabi svaku priliku za prikupljanje saveta o roditeljstvu.

- Čitam mnogo knjiga o trudnoći, a svakodnevno dobijam i savete. Najviše mi ih daju majka i snaja, a onaj glavni jeste da se naspavam jer ne znam šta me čeka kroz nekoliko meseci - istakla je Milutinovićeva, pa otkrila kako zamišlja roditeljstvo.

- Ćerki ću biti drugarica, ali strogoća neće izostati. Ne vodim se time da je batina izašla iz raja, ali zato kazna jeste. Poslaću je u ćošak svaki put kada za tim bude bilo potrebe - zaključila je pevačica, koja je istakla da je tek sada u stanju da razume pravo značenje reči „majka“.  

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading