Konstrakta
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

U subotu je održano prestižno muzičko takmičenje Pesma Evrovizije 2023, gde je Švedska trijumfovala i osvojila prvo mesto.

Švedska predstavnica Lorin fascinirala je publiku i žiri izvedbom pesme "Tattoo", koja je naišla na široko priznanje stručnjaka. Tom prilikom dobila je ukupno 340 poena od strane žirija, od čega su članovi stručnog žirija iz 15 zemalja dodelili najveći broj poena ovoj zemlji.

Naš predstavnik iz Srbije, Luka Black, nastupio je hrabro na ovogodišnjoj Evroviziji, ali zauzeo je 24. mesto od ukupno 26 zemalja koje su se takmičile te večeri. Ipak, Luka je uspeo da se plasira u finale.

Ana Đurić Konstrakta, prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, izrazila je zadovoljstvo Lukinim plasmanom i istakla da je ulazak u finale bio postignuće samo po sebi.

-Mene su iznenadili rezultati. Ono što je super je da je Luka ušao u finale. To je i meni bio cilj prošle godine samo da se uđe u finale, pa ćemo posle lako. Možda ćemo u nekim trenucima mislili i da ćemo i više da se kotiramo sudeći po tome kako je publika reagovala na Lukinu pesmu i kako je bio podržavan u toj Evrovizijskoj zajednici. Mada sve u svemu mislim da smo se dobro predstavili i Luka je imao jako lepe intervjue koje je uradio u međuvremenu. Ja sam zadovoljna, iako sam očekivala da će na kraju biti drugačiji raspored poena - rekla je Konstrakta za Kurir Tv.

Konstrakta je, između ostalog, izrazila nezadovoljstvo što neki raniji pobednici ponovo učestvuju na takmičenju.

-Postoji taj nesklad kako je publika glasala i onoga kako je žiri glasao. Finac je recimo bio miljenik publike i odneo je više poena, međutim, žiri je prepoznao Lorininu pesmu kao nešto što zavređuje pažnje. Ja lično nisam ljubitelj toga da se neko ko je već pobedio na Evroviziji tamo ponovo pojavi, budući da postoji ta pristrasnost publike u startu. To naravno dovodi do toga da to takmičenje više nije toliko fer - rekla je Konstrakta.

BANE ČOLAK IZNENADIO OBJAVOM NA INSTAGRAMU Obratio se svojoj izabranici, pa poručio: "Možda ne zna da kuva, ali.."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading