saša mirković
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Jedan od najuspešnijih i najtraženih producenata u regionu i vlasnik Hype televizije Saša Mirković, ovih dana se uputio u Italiju kako bi se odmorio nakon silnih poslovnih poduhvata, te tako rešio da je pravo vreme za kratak predah, međutim, poznato da je on i malo slobodnog vremena što ima koristi kako bi unapred isplanirao nova iznenađenja i uspehe.

Naime, Mirkoviću očigledno prija Italija i odmor, te opuštanje tela i duše, a sada se vidno raspoložen oglasio na svom Instagramu i podelio svoje trenutke i fotografiju, a misterioznim opisom je mnoge bacio u rebus.

- Bella Italia…Malo predaha pred dosta sastanaka koji me očekuju oko novih koncerata inostranih izvodjača u našoj najlepšoj Srbiji i Beogradu. Možda “Maneskin” ili….? Ne mogu sve da vam otkrijem… - zaintrigirao je Mirković opisom, a fanovi su rapidno krenuli da komentarišu i željno da iščekuju.

Vlasnik Hype-a ovim potezom je mnoge naveo na razmišljanje da bi uskoro grupu "Maneskin", pobednike Evrovizije, mogao da dovede u Srbiju, a nedavno je to i učionio sa jednom od najvećih svetskih zvezda, Erosom Ramacotijem i time ponovo dokazao da je bez konkurencije u svom poslu!

Podsetimo, Mirkovićev rad prepoznat je širom regiona i šire, tako da je već opšte poznato da za njega ne postoji nemoguće i da mu svaki put iznova pođe za rukom da javnost potpuno ostavi bez teksta i iznova oduševi.

RASKRINKANA SANDRA AFRIKA Više ništa ne može da sakrije, konačno se sve zna!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading