BUDUĆA MAMA Sajsi MC ne krije sreću što je aktivna trudnica "RAD PRIJA I MENI I BEBI"
Foto: Alo/Alo/Kristijana Ćaćić

Reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, u drugom je stanju, a trudnički stomak premijerno je pokazala na glamuroznom muzičkom događaju.

Reperka je otkrila da je ušla u osmi mesec trudnoće, ali je priznala da ona i njen suprug nisu hteli da saznaju kog je pola beba, pa progovorila o tome da li joj se život promenio od trenutka kada je saznala da je u drugom stanju.

BUDUĆA MAMA Sajsi MC ne krije sreću što je aktivna trudnica

Alo/Kristijana Ćaćić

 

- Život mi se nije puno promenio, zato što su mi doktori rekli da apsolutno mogu sve da radim. Naravno, ne mogu da klizam i jašem konja i ostalo, ali sve što sam radila do sada, to mogu i da nastavim. Nastupala sam, radila sam Prajd, Exit i sve nastupe, tako da sam baš srećna što sam mogla da nastavim da radim i da me to ne sputava, jer kažu da šta meni prija to i bebi prija - rekla je Rašićeva i priznala da se plaši samog porođaja, ali isto tako istakla da je imala i nekih poteškoća u toku trudnoće.

- U prva tri meseca sam imala mučnine, ja sam radila punom parom, niko ne može da objasni te mučnine, posebno su čudne - zaključila je reperka na kraju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading