DOSTA JOJ JE SVEGA Ruža Rupić za Alo! progovorila o samoći, pa poslala jasnu poruku bivšim momcima
Promo

Ruža Rupić predstavila je svoju novu pesmu i spot za pesmu "Opsesivni" pre samo nekoliko dana, a nas je zanimalo šta se dešava sa njenim emotivnim statusom. 

Kako je u razgovoru za Aloobjasnila, samuje više od godinu i po dana, ali joj to nimalo ne smeta. 

- Istina je da nemam emotivnog partnera već godinu i po dana, ali to više smeta mojim bliskim ljudima nego meni. Posvetila sam se poslu i novim projektima, pa nekako zanemarim činjenicu da nisam ispunjena na emotivnom polju. Drugarice  već uveliko brinu i pitaju kakvog dečka želim da mi nađu - iskrena je atraktivna pevačica koja priznaje da teško ulazi u emotivne odnose. 

DOSTA JOJ JE SVEGA Ruža Rupić za Alo! progovorila o samoći, pa poslala jasnu poruku bivšim momcima

Foto: privatna arhiva

 

- Otkako znam za sebe teško ulazim u veze i potrebno je da se skocka dosta toga da bih se poklopila sa nekim dovoljno da uđem u ljubavni odnos. Kada su drugarice pitale šta treba da ima taj gospodin savršeni, rekla sam da može da bude kakav god, samo da ne želi da bude poznat. Toliko sam skromna -  rekla je Ruža kroz smeh, pa istakla da pod tim proziva bivšeg dečka, takođe pevača, kom je pomogla da se afirmiše. 

- Ne, nikako ne mislim na bivšeg momka kada govorim o tome da ne želim dečka koji želi pažnju javnost. Jednostavno sam shvatila da mi je potreban neko ko je van estradnog sveta kako bi mogli da pratimo jedno drugo. Javni posao nosi mnoga odricanja, pa je odnos sa partnerom uvek na udaru. Verujem da bi mi dosta lakše bilo kada bih pronašla osobu koja se bavi potpuno drugačijim poslom. Eto, recimo pekara - našalila se Rupićeva za Alo!.

RASPAMETILI NAJMLAĐE Više stotina dece uz vrisak dočekalo Sergeja i Minu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading