TO SVAKOME MOŽE DA SE DESI Tea Tairović nakon drame u Nemačkoj sletela u Srbiju
Printscreen

Pevačica Tea Tairović, koja je navodno uhapšena juče u Nemačkoj, doputovala je sinoć na beogradski Aerodrom "Nikola Tesla".

Ona je posle dva sata od sletanja izašla sa pasoške kontrole i u pratnji dvojice krupnih mladića uspešno izbegavala novinare koji su hteli da je pitaju za komentar.

Printscreen

 

Podsetimo, Tea Tairović, koja je navodno uhapšena juče ujutru na aerodromu u Nemačkoj, a razlog za privođenje navodno je to što je prekoračila broj dozvoljenih radnih sati u toj zemlji.

Pevačicu je na aerodromu u Hamburgu navodno uhapsila finansijska inspekcija.

Tea je nastupala u jednom popularnom klubu, a svojom interpretacijom dovela je atmosferu do usijanja.

Printscreen

 

Ona je puštena posle nekoliko sati ispitivanja, potvrdio je za Kurir njen menađer Nikola Bojović Bridžis.

- Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok - rekao je menadžer za Kurir.

Ipak, Tea u svom saopštenju nigde ne pominje razlog zbog kog je imala "posla" sa nadležnim organima, već svoj fokus baca na to da nije bila lišena slobode.

Kako Tairovićeva navodi, situacija na aerodromu je bila potpuno bezazlena i može se navodno desiti svakome ko mnogo putuje.

SUOČILA SAM SE SA PSIHIČKIM NASILJEM Potresna ispovest Kije Kockar

Komentari (0)

Loading