UČILA SAM OD NAJBOLJIH Jovana Jeremić pokazala roditelje javnosti i poslala poruku
Printsc Pink

Voditeljka Jovana Jeremić uvek je isticala da su joj roditelji velika podrška, a sada je raznežila svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografiju sa njima.

Naime, Jovana je objavila fotografiju sa majkom i ocem, dok ih je zagrlila, a uz to je napisala i emotivnu poruku.

ATA Images

 

- Moji roditelji! Preko 40 godina u braku. Ja sam učila od najboljih. Bilo je svega, ali smo opstali zahvaljujući jačini moje majke i tatinoj inteligenciji! Što se mene tiče, igrala sam u ljubavi na svim pozicijama i izabrala svoj put- put jedine! Ni prva, ni druga! Jedina! Tako ili neću! Ne moram vise ništa! Sve sam ostvarila! Zato ću uvek podržavati velike žene i jake žene jer su one stub odnosa! Za razliku od slabih žena, jake žene nisu rob svojih slabosti, već gospodari svoje sudbine! - napisala je ona i dodala:

 

 

- Takođe, jake žene su kazna za emotivno slabe muškarce koji bi preko hleba pogaču jer ih uvek podsećaju na ono što nikad nisu ukrotili i subordinirali na kvaran i nečastan način! Živele jake žene! Tu smo da vas zauvek podsećamo na ono čemu niste dorasli! Da vas držimo u šaci i ognju griže savesti! Vi, slabi! -poručila je voditeljka.

OVAKO JE PRE IZGLEDALA ADAMOVA ŽENA Isplivala šok fotka Andžele Adaktar pre estetskih zahvata

Komentari (0)

Loading