OVAKO JE PRE IZGLEDALA ADAMOVA ŽENA Isplivala šok fotka Andžele Adaktar pre estetskih zahvata
Alo

Rijaliti porodica Adaktarovi gde god da se pojave privlače pažnju, a pored njihove bahatosti, u prvi plan se ističu njihove estetske promene na telu i licu.

Naime, nedavno su domaći mediji pisali o promeni mlade Are Adaktar, kako je za 3.000 evra promenila lični opis, a sada je isplivala fotografija Adamove žene, Andžele Adaktar, kako je izgledala pre operacija. 

Naime, za Andželu se zna, kako je i sama tvrdila, da korenima potiče iz Rusije, a sa Adamom Adaktar se upoznala još tokom studija, gde su spoznali i shvatili da su sudbinski spoj. Nakon toga su uplovili u ljubavnu romansu, a onda mu je rodila troje dece. 

 

 

Međutim, mnogi ne znaju kako je Andžela izgledala pre plastičnih operacija, a fotografija koja kruži intertnerom šokirala je sve. Na Tviteru je odjeknula fotografija na kojoj su uporedili Andželu pre i posle plastičnih operacija. 

Na osnovu ove fotografije može se zaključiti da je Andžela odradila sledeće operacije: Usne - 300 evra jedan kubik hijalurona; Obrve - 500 evra ,,Adaktarke"; Bradu - 550 evra; Nos - 3.000 evra.

DARA BUBAMARA DALA 45.000 EVRA NA OPERACIJE Otkriven spisak plastičnih operacija koje je pevačica imala do sada?!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading