Napustio "Zvezde Granda", otišao u Australiju da vozi kamion, pa se vratio u Srbiju i udružio sa transrodnim osobama! (VIDEO)
Alo

Bivši učesnik takmičenja "Zvezde Granda" Mirko Urošević Max sada je odlučio da ispuni ono što mu iz prvog puta nije pošlo za rukom, kada je muzička scena u pitanju.

On se pre nekoliko godina takmičio u muzičkom šou programu, ali pošto nije prošao onako kako je planirao, zato što je, kako kaže, slušao tuđe savete, uputio se u Australiju gde se zaposlio u jednom momentu kao vozač kamiona.

Alo

 

- Preko nedelje sam bio za volanom, imao sam svoje transportno preduzeće, a za vikend sa mikrofonom u ruci. I to je išlo jedno vreme kako treba, ali sam odlučio da se vratim u Srbiju i izborim se za svoje "parče muzičkog neba" -  kaže Mirko koji je u zemlji kengura dobio nadimak Max pošto ih podseća na Mel Gibsona iz filma "Pobesneli maks".

On je nedavno snimio spot za pesmu "I ja", gde glavne uloge, pored njega imaju dve transrodne osobe.

- Na zapadu sve je to normalno. Ljudi žive svoje živote, ne obraćaju pažnju na druge. Mislim da smo napravili dobru priču, i da će se dopasti publici.

A kako se Mirko snašao sa dve transorodne osobe, od kojih je jedna u jednom drugom spotu, pre petnaestag godina tražila poljubac, a sada ga i dobila, pogledajte ceo spot ispod teksta.

STAVIO TAČKU NA BRAK Razveo se Petar Strugar, isplivali svi detalji

Komentari (0)

Loading