STAN PREKO 5.000 EVRA MESEČNO Otkriveno gde će se Šaulići skućiti nakon svadbe
Printscreen

Novopečeni bračni par Mihajlo i Marina Šaulić, odlučili su da život nastave u Cirihu, a srpski konzulat će im navodno plaćati stan do 5.000 franaka mesečno.

Naime, oni su donedavno, kako su otkrili izvori iz Švajcarske, stanovali u hotelu koji je u blizini konzulata. Kako se datum venčanja približio, Mihajlo je tada otkazao smeštaj i iznajmio stan u kojem će živeti sa trudnom suprugom.

Kako se dalje saznaje, novopečeni mladenci žele da urede stan po svom ukusu, pa su se stoga odlučili za nenamešten stan.

STAN PREKO 5.000 EVRA MESEČNO Otkriveno gde će se Šaulići skućiti nakon svadbe

Printscreen

 

Mihajlo i Marina nisu hteli da iznajme uređen stan. Oni će zajedničkim snagama sve urediti po svom ukusu. Sad im predstoji potraga za nameštajem i svim ostalim detaljima oko uređenja prostora gde će živeti u narednom periodu. Konzulat će mesečno za njihov stan da izdvoji do 5.000 franaka. Njih dvoje sledeće nedelje putuju za Cirih. Trenutno su još u Beogradu - priča izvor.

Svoj posao oko privatnog vrtića na Banovom brdu, čija je vlasnica, prepustila je svojoj rođenoj sestri. Logično, u nju ima najviše poverenja i uopšte se ne brine da će sve funkcionisati u najboljem redu, kao što je to bio slučaj - završava izvor.

STAN PREKO 5.000 EVRA MESEČNO Otkriveno gde će se Šaulići skućiti nakon svadbe

E stock

 

Podsetimo, Mihajlo Šaulić bavi se veoma odgovornim poslom. On je generalni konzul Republike Srbije u Cirihu i već izvesno vreme živi na relaciji Švajcarska - Beograd. Njegova supruga Marina, koja je na venčanju uzela prezime Šaulić, rođena je na Ubu i odmalena je važila za pravu lepoticu. Ona je odrasla u prosečnoj porodici, a za privatni vrtić, čija je vlasnica, izborila se sama svojim radom.

NASILNIKU PRITVOR I ZABRANA PRILASKA Poznato u kakvom je stanju sestra pretučene jutjuberke i tiktokerke Uki Q

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading