STAN PREKO 5.000 EVRA MESEČNO Otkriveno gde će se Šaulići skućiti nakon svadbe
Printscreen

Novopečeni bračni par Mihajlo i Marina Šaulić, odlučili su da život nastave u Cirihu, a srpski konzulat će im navodno plaćati stan do 5.000 franaka mesečno.

Naime, oni su donedavno, kako su otkrili izvori iz Švajcarske, stanovali u hotelu koji je u blizini konzulata. Kako se datum venčanja približio, Mihajlo je tada otkazao smeštaj i iznajmio stan u kojem će živeti sa trudnom suprugom.

Kako se dalje saznaje, novopečeni mladenci žele da urede stan po svom ukusu, pa su se stoga odlučili za nenamešten stan.

Printscreen

 

Mihajlo i Marina nisu hteli da iznajme uređen stan. Oni će zajedničkim snagama sve urediti po svom ukusu. Sad im predstoji potraga za nameštajem i svim ostalim detaljima oko uređenja prostora gde će živeti u narednom periodu. Konzulat će mesečno za njihov stan da izdvoji do 5.000 franaka. Njih dvoje sledeće nedelje putuju za Cirih. Trenutno su još u Beogradu - priča izvor.

Svoj posao oko privatnog vrtića na Banovom brdu, čija je vlasnica, prepustila je svojoj rođenoj sestri. Logično, u nju ima najviše poverenja i uopšte se ne brine da će sve funkcionisati u najboljem redu, kao što je to bio slučaj - završava izvor.

E stock

 

Podsetimo, Mihajlo Šaulić bavi se veoma odgovornim poslom. On je generalni konzul Republike Srbije u Cirihu i već izvesno vreme živi na relaciji Švajcarska - Beograd. Njegova supruga Marina, koja je na venčanju uzela prezime Šaulić, rođena je na Ubu i odmalena je važila za pravu lepoticu. Ona je odrasla u prosečnoj porodici, a za privatni vrtić, čija je vlasnica, izborila se sama svojim radom.

NASILNIKU PRITVOR I ZABRANA PRILASKA Poznato u kakvom je stanju sestra pretučene jutjuberke i tiktokerke Uki Q

Komentari (0)

Loading