OSTAVIO AMANET Šaban nije doživeo rođenje unuke, ali joj je namenio ovo: GOCA ŠAULIĆ PREDALA SINU VREDAN DAR
E stock

Supruga Mihajla Šaulića 10. januara na svet je donela ćerku, a porodica Šaulić tim povodom organizovala je veliko slavlje, koje je trajalo duboko u noć. Baka Goca Šaulić bila je najradosnija na proslavi, te je otkrila da je sve proteklo baš onako kako bi njen pokojni suprug voleo.

- Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Sigurna sam da bi danas Šaban bio najsrećniji čovek na svetu, jer je oduvek želeo da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca - rekla je pevačeva udovica.

OSTAVIO AMANET Šaban nije doživeo rođenje unuke, ali joj je namenio ovo: GOCA ŠAULIĆ PREDALA SINU VREDAN DAR

Instagram

 

Kako nažalost, Šaban nije dočekao rođenje unuke, kao ni sinovljevu svadbu, što mu je bila ogromna želja, a još za života spremio je dar za Mihajlove naslednike.

Naime, Šaban je ostavio Gordani veran porodični dukat koji je namenio Mihajlovom detetu, odnosno malenoj Manji.

Inače, ime Manja je varijanta imena Marija, preuzeta iz ruskog Maria, kod nas Marija. Dok je latinska forma hebrejskog imena "Mirjam". Kao ime Isusove majke ime ima simbol čiste i duboke ljubavi. Samo značenje imena nije sigurno razjašnjeno. Po starijim tumačenjima je ime nastalo od hebrejskog "mir" = "gorko" i "jam" = "more", pa bi značenje bilo "gorčina mora". Po novijim tumačenjima se pretpostavlja da ime vodi značenje od egipatskog "mry" što znači "koja ja voljena".

"AJDE ŠTO ME JE NAHRANILA, NEGO MI JE DALA I NOVAC" Ova legendarna glumica je Vojinu Ćetkoviću pomogla kada mu je bilo najteže

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading