"NIKADA NISAM IMAO OČEVU LJUBAV,BRATA I SESTRE SAM VIDEO NA SAHRANI" Ovo je životna priča Šabanovog vanbračnog sina, danas živi u bedi i siromaštvu
Foto: Alo/Alo

Robert gotovo nikada nije davao izjave za medije, ali je jednom prilikom napravio presedan.

Naime, na očevoj sahrani stajao je po strani, ne želeći da prilazi sestrama i Goci jer zna da njima to ne bi prijalo. Međutim, mlađem bratu, Mihajlu kako su mediji tada preneli prišao je u kapeli i čvrsto ga zagrlio dok su obojica ronili suze.

-Brata Mihajla upoznao sam na tatinom koncertu na Kalemegdanu gde me je on pozvao da dođem da se družimo. Mihajlo je trčkarao okolo i u jednom trenutku kada sam ja rekla: „E tata, da te pitam…“, Mihajlo je zbunjeno pitao Šabana: „Kako on tebe zove tata?“ Taj trenutak ću pamtiti do kraja života! Otac je tada zagrlio obojicu i nežno rekao Mihajlu: „Kako sam tebi tata, tako sam i njemu samo što nemate istu majku. Mami Goci ne smeš nikad da kažeš da si upoznao brata i to je naša tajna koju moramo da čuvamo“ - suznih očiju govorio je tada Robert, pa dodao:

- I zaista, Mihajlo je ćutao sve ove godine. Možda ni dan-danas nije ništa rekao Goci. Pitao sam ja kasnije tatu kada smo se viđali da li je Mihajlo odao tajnu Gordani, on mi je rekao da ni reč nikada nije rekao. Posle toga brata i sestre video sam tek u kapeli na sahrani našeg oca - bio je iskren vanbračni sin Šabana Šaulića.

Šaulić je Roberta dobio kad je imao 18 godina te je za njega plaćao alimentaciju dok nije postao punoletan, što je potvrdio i pevačev menadžer svojevremeno.

Nedavno, domaći mediji su brujali o njegovoj navodnoj samrti

- Nisam dobro. Tata čekaj me - rekao je, navodno, Robert Šaulić (47), ali nije rekao od čega boluje.

Robert živi u Zrenjaninu, a komšije govore da nema novca ni za hranu, kamoli za odgovarajuće lekove. Istakli su da je Robert, dok je mogao, čuvao stare i bolesne ljude, koji su mu to platili.

- Kad mi otac za života nije pružio ljubav i pažnju, a ni osnovne stvari, ne treba mi sada ništa kad ga više nema. Možda je on hteo. Nije ni meni lako, u poslednje vreme ne radim, nisam baš dobrog zdravlja, a i nema posla. Živim sa čovekom koji je slep, vodim računa o njemu i ne bih mogao nikad da ga ostavim - izjavio je Robert svojevremeno, posle smrti oca.

SANJA VUČIĆ KUPUJE KOD KINEZA! Bivša Uraganka uhvaćena u šopingu, obezbeđenje je mislilo da krade, nastao skandal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vesna

22.04.2023 01:04

Bruka i sramota, vazno da se zenturaca sa njenom decom nalopala Sabanovih para, bog sve vidi, samo neka misle na to

Ivana

22.04.2023 06:27

Velika tuga i greota, da li njegov brat i sestre mirno spavaju. Dobri ljudi pomazu i neznancima a ovi ni najrodjenijem.....