GNUSNE UVREDE, DVOGLAVI ORAO Ovo su jedni od najvećih skandala koji su obeželili estradu, a on je najviše bio na udaru
Foto: Youtube/Printscreen

Broj pozitivnih i negativnih stvari koje su se odvile u svetu poznatih 2021.godine gotovo da je bio izjednačen.

Naime, neke dobre su čak pale u zaborav zbog fijaska koji bi „protutnjao" u isto vreme. Velika imena kako sa muzičke scene, tako i sa dasaka koje život znače, imale u razne okršaje.

„Bako ubico!"

Foto: Youtube/Printscreen

 

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, našao se na udaru pošto je u javnosti osvanula vest o tragičnoj smrti njegove mlade koleginice Kristine Kike Đukić. Kako se pisalo da je devojka podigla ruku na sebe posle dugog niza godina pod pritiskom negativnih komentara, pa i osuda, u njega se upiralo prstom jer ju je svojevremeno javno vređao, ponižavao, napisao o njoj i pesmu oprečnog sadržaja. Posle njene smrti, osim što su ga „i levo i desno" napadali na društvenim mrežama „kako je on kriv za sve", u najmanju ruku, prozivali ga ubicom, jutjuber je završio i na saslušanju u odeljenju za Visokotehnološki kriminal MUP.

Rada protiv novinara

Printscreen

 

Manojlovićeva je na stubu srama u 2021. završila najpre kao „jedna od poznatih antivakserki", a onda i zbog žestoke rasprave sa predstavnicima domaćih medija zbog svojih stavova o vakcinaciji. Pevačica je na snimanju „Grandovog" novogodišnjeg programa napravila neviđenu „frku" ističući kako se i neće predomisliti, ma šta se pričalo i pisalo „jer čovek mora da bude principijalan".

Otkako joj je nadenuto „zvanje" antivakserke, jedno od najposećenijih mesta svakako je postao - njen Tviter nalog, na kom, kad su njeni ozloglašeni stavovi u pitanju, zaista i ne prestaje da „ispaljuje".

Severina, sram te bilo!

Pevačica Severina Vučković je ove godine imala nameru da pokrene svoju emisiju na televiziji sina Milorada Dodika, srpskog člana predsedništva Bosne i Hercegovine. Međutim, na kraju se ipak povukla iz tog projekta, ističući da ne želi da sarađuje sa osobama koje ne priznaju navodni genocid u Srebrenici, optuživši Srbe da su genocidan narod. Nešto zatim, Aca Lukas, koji je nameravao da snimi duet sa njom - odustao je od saradnje na pola tog projekta, zbog njene sramne izjave. Otvorio je dušu na tu temu, kao jedan od zgroženih pre svega kolega, pored silne javnosti. Od šoka, nije mogao da veruje da je „osoba tog ranga rekla nešto tako glupo".

Dvoglavi orao

Foto: Printscreen/instagram

 

Još jedan nepromišljeni potez na ovu je listu dodala misica Valentina Petrović, koja se na takmičenju „Miss Intercontinental" fotografisala s koleginicama iz Crne Gore, Albanije i tzv. države Kosovo pokazujući rukama simbol tzv. velike Albanije. Na mladu lepoticu se tad „sručilo nebo", a ona se branila time kako joj je „sve bilo namešteno".

Naglašavajući kako nije imala nikakvu lošu nameru, sama je dodala i kako je s njene strane ovo bila samo „glupa spontanost", izvinjavajući se narodu, svojoj kompaniji, porodici.

Ljubav boli na razne načine...

Vest da je Mariju Karan ošamario dečko V. B. i to tako da je završila u Urgentnom i otečena mnoge je šokirala. U revoltu, s druge strane, ona je uzela tegove i PP aparat i razbila zadnje staklo na njegovom „poršeu". Policiju je, prema tadašnjim pisanjima pozvao komšija, prijavivši da se u Francuskoj ulici nalazi džip iz kog jedna žena zapomaže. Nadležni su prilikom izlaska i ustanovili da je reč o poznatoj glumici i njenom partneru, za kog je ona posle saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu rekla da ne želi da ga krivično goni „jer nema razloga za tim".

Marina - Darko - Barbara

Printscreen

 

Niz planova za budućnost sa majkom drugog deteta, Marinom Gagić, pevač Darko Lazić je za javnost maltene preko noći zamenio novom romansom sa koleginicom Barbarom Bobak. Posle krštenja i rođendana mališana Alekseja, svadbe nije bilo. Sa Bobakovom je, međutim, brzo započeo zajednički život, a sa bivšom se viđa po sudu, gde pokušavaju da se dogovore oko alimentacije. Dramatičan ljubavni život pevača „drži" punu pažnju javnosti, jer koliko on želeo miran, nikako da se skrasi i svije porodično gnezdo kraj jedne.

Modelsica završila u bolnici „Dr Laza Lazarević"

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kad je nekadašnja članica sastava „Models" i bivša poslanica Nevena Adžemović po hitnom postupku prevezena u bolnicu „Dr Laza Lazarević", nastao je muk. Kako se zatim saznalo, posle incidenta sa majkom kod kuće (koja je i zvala Hitnu pomoć), pa zbog nervnog sloma, bila je smeštena u psihijatrijsku ustanovu pošto je već bila uzela lekove za smirenje sa alkoholom.

NEMCI U TRANSU ZBOG SORAJINIH SILIKONA Kontroverzna starleta napravila haos u restoranu

Komentari (0)

Loading