Skandali
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Ako nešto vole naše poznate ličnosti, to su skandali. Bilo da su vezani za njih lično ili za njihove kolege, svi prate šta se dešava, svi komentarišu i na kraju - svi sebi dižu popularnost. 

Ni ove godine nije manjkalo, a neke zvezde su bile akteri i po nekoliko skandala, a u nastavku smo izdvojili neke od najvećih za vas. 

Tuča Indi i Edite

Indira Aradinović Indi i Edita Aradinović privlače veliku pažnju zbog turbulentnog odnosa. Naime, ove godine je u medije iscruila tuča sestara kod njihove kuće. Pevačice su bile neobuzdane, jedan dečko je pokušao da ih razdvoji, a kada je to uspeo, ponovo je došlo do fizičkog sukoba, kada je i reagovala je njihova majka. Edita i Indi su u izjavama govorile kako je sve u redu između njih, odnosno da se takvi ekscesi dešavaju praktično svakog meseca.

Afera "mito" u Zvezdama Granda

Izvesni Dušan Vukadinović iz Podgorice napravio je pravu pometnju u takmičenju "Zvezde Granda", kada je njegova majka optužula Snežanu Đurišić da im je tražila novac za prolazak u dalji krug. Pevačica je ove navode oštro demantovala i rešila je da presavije tabak.

Slađana Petrušić lažirala sopstvenu smrt

Slađana Slađa Petrušić šokirala je narod kada je najpre slagala da je doživela teške povrede noge, te je koristila tuđe fotografije iz bolničke sobe, a potom je i lažirala sopstvenu smrt.

Da joj ništa nije sveto ona je dokazala kada je potresnom povredom dala saopštenje u kojem je najavila svoju sahranu, a njeni prijatelji opraštali su se od nje. 

Nataša Šavija optužila Stefana Karića za prebijanje

Starleta Nataša Šavija završila je u bolnici nakon batina koje je, kako je navela, dobila od Stefana Karića i zbog kojih je više puta završila na operacionom stolu i dalje nosi posledice.

Za ovo nedelo zvanično je osumnjičen Stefan Karić koji je 30 dana bio u pritvoru, a onda je pušten na slobodu.

To se dogodilo na jednoj svadbi, gde su se Nataša i Stefan zajedno pojavili, a do incidenta je došlo kod toaleta, gde su se njih dvoje posvađali.

Draško Stanivuković zabranio Desingericu i Breskvicu u Banjaluci

Draško Stanivuković odlučio je da pojedinim izvođačima iz Srbije ne dozvoli da nastupaju u Banjaluci, gradu u kojem je on gradonačelnik.

Kako je istakao, "Banjaluka neće podržati neprimeren sadržaj", pod čime je mislio na pesme i nastupe srpskog dvojca Desingerice i Pljugice. Među zabranjenima je i Anđela Ignjatović Breskvica.

Darko Lazić ponovo izazvao sudar

Pevač Darko Lazić ponovo je imao saobraćajnu nesreću i to u avgustu mesecu, oko 15 sati, u Beogradu.

Darko je bio je za volanom "BMW" iako ima zabranu vožnje do februra naredne godine, a policajcima na uviđaju dao je češku vozačku dozvolu jer mu je srpska oduzeta. Pevač je nakon uviđaja odveden kod sudije za prekršaje na saslušanje.

On je naleteo na kombi i tom prilikom je napravljena samo manja materijalna šteta. Povređenih nije bilo.

Policija je uzela izjavu od Lazića i od vozača kombija, a pevač danas nije bio pod dejstvom alkohola.

Laziću je oduzeta vozačka dozvola zbog velikog broja kaznenih poena, a ima zabranu vožnje do februara 2024. godine.

Karleuša javno objavila snimak sa suđenja sa Cecom

Pevačica Jelena Karleuša objavila je snimak sa suđenja sa svojom dugogodišnjom suparnicom Cecom Ražnatović.

Karleuša je, koliko se vidi na snimku koji je okačen na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter), krišom snimala njihov razgovor, a onda isti odlučila da pusti u javnost.

Anita Stanojlović prevarila Jovanu Tomić Matoru

Učesnice Elite Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović vezu su, nedugo nakon izlaska iz rijalitija, krunisale brakom, a ceremonija je obavljena u Crnoj Gori.

Nakon njihovog ponovnog ulaska u rijalitiji, otkriveno je da je Anita varala Matoru sa Tiktokerkom iz Hrvatske, Mateom Car, i to na dan njihovog venčanja.

One su razmenjivale fotografije, gomilu poruka, a Anita je u jednom trenutku čak i priznala da joj se ne udaje.

Selma Bajrami na nastupu pokazala dvoglavog orla

Skandal koji je svakako obeležio kraj 2023. godine je potez pevačice Selme Bajrami, koja je na jednom nastupu, na Kosovu, pokazala dvoglavog orla, dok je pevala numeru "Valle Kosovare".

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak sa njenog nastupa na kom peva pesmu "Valle Kosovare". 

Obučena u plavu, usku haljinu Selma je pokazivala i simbol Velike Albanije, dvoglavog orla. 

Javnost u Srbiji je bila besna nakon ovog postupka i zahtevano je da joj se momentalno zabrani ulazak u našu zemlju, međutim, do toga još uvek nije došlo.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading