SUTRA IDE NA JOŠ JEDNU OPERACIJU Nataša Šavija se oglasila iz bolnice, pa uputila jasnu poruku: "Ići će u zatvor, makar imala 10 advokata"
Foto: Printscreen/Instagram/N.Š.

Nataša Šavija našla se u epicentru skandala nakon zverskih batina koje je dobila na svadbi kod prijatelja, a trenutno boravi u bolnici pod konstantnim nadzorom lekara.

Kako se navodi u medijima, zvanično osumnjičeni za ovo nedelo je Stefan Karić za kojim se intenzivno traga, dok od njega još uvek nema ni traga ni glasa. Starleta je primljena u bolnicu sa prelomom kostiju i lica. Takođe, ostala je i bez delova kose, a predstoji joj nekoliko operacija.

- Nova operacija zakazana je za sutra. Primam lekove za bolove, infuziju, antibiotike, tako da mogu da kažem da sada nemam bolova. U pitanju je operacija jagodične kosti koja je polomljena - rekla je Šavija i dodala:

- Ono što mogu da garantujem da ću se baviti time sve dok se pravda ne istera i nasilnik ne završi kako zakon nalaže, a znamo svi da to nije nanogica, makar imala 10 advokata! Javnost će biti obaveštena kad za to dođe vreme. Za nauk ženama da se ne plaše, ne ćute, ne povlače tužbe i ne opraštaju nasilnicama. Ja nisam jedna od tih, a neka ne budu ni one. Naišao je na pogrešnu kojoj će ovo da uradi - rekla je Nataša za Kurir.

NIKADA JE NIJE PREBOLEO Stefan Karić danas se sumnjiči za brutalno nasilje, a ovako je Dijana Milojković pričala o njemu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading