PREDSEDNIK RS SE OGLASIO POVODOM VIDEO-SNIMKA KOJI JE ZAPALIO CEO REGION Dodik: Iza mene je neprospavana noć, izvinjavam se Đokovićima!
Printscreen

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je juče, povodom video-snimka koji je juče zapalio ceo region u kojem govori o Novaku Đokoviću i njegovoj porodici, da će nastaviti da poštuje i uvažava uspeh neponovljivog Đokovića i da, kao i do sada, poštuje i ceni njegovu porodicu, a da je doživeo razočaranje u RTS.

U video-snimku objavljenom na internetu u kojem razgovara s novinarom RTS-a Gradimirom Papićem pred početak emisije „Oko“ Dodik je, između ostalog, rekao da su „Đokovići teški“.

„Znaš, ljudi to doživljavaju na emocije, ali kad uđeš u posao, auuu... Ciganija poprilična, mogu ti reći, oni saradnici njihovi“, rekao je Dodik, koji se juče osvrnuo na tu svoju izjavu.

- Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima onog dela Srbije koji ne može da im oprosti uspeh - rekao je Dodik, pa nastavio:

- Iz dela koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji je bio deo kratkog razgovora sa voditeljom Papićem pred sami početak snimanja emisije, jasno se vidi da govorim o pojedinim članovima tima koji nisu bili na visini zadatka, ni u pripremi ni u toku turnira (Srpska open) - naveo je Dodik.

On je rekao da je u emisiji „Oko“ RTS-a izneo svoj stav o svim zadatim pitanjima otvoreno, jasno, precizno, kao i uvek, i da njegov „odnos prema voditelju emisije Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja“.

- Delujući iz zasede, RTS, iz njima znanih razloga, odlučila se u ovom slučaju, na ovako neprofesionalan način, delovati u formi sačekuše i time poljuljati moje inače visoko poverenje u tu nacionalnu medijsku kuću - saopštio je predsednik RS.

- Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića kao tenisera i čoveka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspeh u svemu. Napominjem da će u meni uvek imati prijatelja i poštovaoca i da taj moj odnos prema njima neće moći da ugroze nikakva podmetanja i medijski neprofesionalizam. RTS je izgubio nekoga koji je, nažalost, mislio da ima nade za profesionalizam u medijima - izjavio je Dodik, koji se potom izvinio Đokovićima.

- Izvinjavam se ako je spekulativni prikaz na mrežama povredio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da verujem da su to uradili na ovako gnusan način - istakao je predsednik RS. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading