OGROMNI SKANDALI U ZVEZDAMA GRANDA Svađa takmičarke sa Marijom Šerifović se dobro pamti, a o ovoj diskvalifikaciji se dugo ćutalo
Printscreen

Takmičenje "Zvezde Granda" jedno je od najpopularnijih u Srbiji.

Naime, učesnici često ističu da im je ovaj šou program doneo neverovatnu popularnost, ali ne profit i karijeru, drugi su pak nezadovoljni tretmanom što od strane žirija, što od produkcije.

OGROMNI SKANDALI U ZVEZDAMA GRANDA Svađa takmičarke sa Marijom Šerifović se dobro pamti, a o ovoj diskvalifikaciji se dugo ćutalo

Foto: Youtube/Printscreen

 

Poslednji u nizu skandal u takmičenju, desio se kada je kandidat Vlastimir Janković rekao da ga je žiri popularnog takmičenja ismevao tokom njegovog nastupa, navodno, zbog nošnje koju je imao na sebi.

- Na poslednjem snimanju emisije sam imao nošnju i smatram da sam zbog toga ispao u petom krugu. Žiriju je to, koliko sam primetio, jako smetalo, ali nisu hteli to da pokažu i zato nisu glasali. Doživeo sam uvrede, koje će, prema mojim pretpostavkama, iseći iz emisije - tvrdi Vlastimir.

- Nazvao sam Tašketa (supruga pevačice Viki Miljković) odmah posle emisije i rekao sam mu da su mi tokom pevanja rekli da sam vampir, što smatram da je vređanje. Ja sam uvek pozitivan i ponašao sam se kao da se to nije ni dogodilo. Trudio sam se da me taj povik ne poremeti. Ponosim se time što sam nastupao u nošnji.- dodao je on.

Ubrzo je stigao odgovor od supruga Viki Miljković, Dragana Taškovića Tašketa.

Vlastimir laže i da hoće pet minuta slave - rekao je Taške.

Javnost još uvek pamti, svaki detalj drame koji se desio oko Vanje Knežević, koja je diskvalifikovana iz "Zvezda Granda" navodno zbog Instagram "storija".

OGROMNI SKANDALI U ZVEZDAMA GRANDA Svađa takmičarke sa Marijom Šerifović se dobro pamti, a o ovoj diskvalifikaciji se dugo ćutalo

Foto: Youtube/Printscreen

 

Vanja je mnoge oduševila svojim nastupom u emisiji, kada je pevala pesme "Što te nema" i "Bitanga i princeza", međutim nije se svima dopao njen performans, zbog čega je naišla na oštre komentare pojedinih članova žirija. Nakon emitovanja emisije mnogi su rešili da stanu na stranu mlade pevačice, te je ona dobijala poruke podrške kako na svom Instagram profilu, tako i u komentarima ispod Jutjub videa, a onda je odjeknula vest kako je Vanja diskvalifikovana zbog toga što je na svom Instagram profilu, kako se navodi, delila neprikladan sadržaj.

Danima su se nizale reakcije produkcije, pa njeni odgovori, a nakon što se situacija stišala ona je istakla da je sa "Grandom", kako kaže, zauvek završila.

Pevač Adam Labunski, bio je velika nada "Zvezda Granda", a onda se sve promenilo kada je Marija Šerifović, koja je bila njegov mentor, odlučila da ga diskvalifikuje.

Ona se tada tim povodom oglasila i ovako objasnila svoju odluku iako nikome ni dan danas nije jasno koji je bio konkretan razlog za diskvalifikaciju Labunskog.

- Ovim putem želim da obavestim sve ljude koji prate Zvezde Granda, da je takmičar Adam Labunski (kojem sam ja bila mentor), zbog neprimerenog ponašanja, diskvalifikovan iz daljeg takmičenja od strane produkcije. Uskoro ću vam reći koga ću od kandidata koji su nepravedno ispali vratiti, kao i na koga ću potrošiti svoj zlatni glas - napisala je Marija tada.

Dunja Popović, pre šest godina, takmičila se u "Zvezdama Granda", a gledaoci su je upamtili po skandalu sa Marijom Šerifović.

OGROMNI SKANDALI U ZVEZDAMA GRANDA Svađa takmičarke sa Marijom Šerifović se dobro pamti, a o ovoj diskvalifikaciji se dugo ćutalo

Dunja je u sezoni 2015/2016. stigla do petog kruga, ali se tada u emisiji posvađala sa članicom žirija Marijom Šerifović. Marija je, naime, otvoreno rekla da Dunja, prema njenom mišljenju, nije dovoljno dobar pevač, te da je jedan od onih takmičara koji prolaze dalje jer imaju dobar scenski nastup.

Popovićevoj se ove Marijine reči nisu dopale, pa je usred svađe sa Šerifovićevom saopštila da napušta takmičenje.

Nakon ovog skandala, Dunja se povukla iz javnosti, ali je nastavila da se bavi muzikom i i dalje peva, uglavnom na privatnim slavljima.

OTKRILA VELIKU TAJNU Ceca Ražnatović progovorila o braku sa Arkanom, ovaj detalj javnost nikada nije saznala

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading