UHAPŠEN MENADŽER JALE I BUBE A evo za šta ga terete
Foto: Estock

Menadžer Jale i Bube, Admir Arnautović Šmrk je uhapšen.

Naime, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći proveli su akciju u kojoj je uhapšen Admir Arnautoivć rođen 1980.g. u Sarajevu, dok je za licem A. M. rođen 1985.g., raspisana operativna potraga obzirom da nije zatečen na adresi stanovanja.

UHAPŠEN MENADŽER JALE I BUBE A evo za šta ga terete

Printscreen

 

Takođe, uhapšen je F. G., pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo iz člana 237. KZ BIH (Povreda tajnosti postupka).

Na osnovu naredbe Suda Bosne i Hercegovine izvršeni su pretresi na tri lokacije na području Kantona Sarajevo, kojom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti izvršenja krivičnih dela.

Uhapšeni su zadržani u službenim prostorijama MUP-a Kantona Sarajevo, te će nad istim biti nastavljena kriminalistička obrada, a za A. M. se traga u cilju lociranja, pronalaska i hapšenja istog.

Saznajemo da se radi o Admiru Arnautoviću javnosti poznatijem kao Šmrk koji se dovodi u vezu sa izvršenjem brojnih krivičnih dela i Fahrudinu Gačanoviću trenutnom uposleniku DKPT-a, a koji je dugo godina radio kao službenik SIPA-e.

GLUMCI ZAVRŠILI NA PO*NO SAJTU Oglasio se Milan Marić: Bili smo malo nervozni dok smo to snimali

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading