Dalila Dragojević
Foto: Alo/Printscreen

Veliku pažnju medija nedavno je izazvala zajednička fotografija Bube Korelija i Dalile Dragojević, nastala nakon pevačevog nastupa s kolegom Džalom Bratom u jednoj budvanskoj diskoteci.

Iako se o ovoj fotografiji i njihovom susretu Dalila nije javno oglašavala, na nju je tada reagovala Korelijeva bivša devojka Irma Sejranić, koja je potkačila Dalilu, objavivši njihovu fotku uz provokativan opis:

BUBA KORELI ZVAO DALILU NA SE*S Ovo su svi detalji njihovog susreta, a evo šta mu je ona odgovorila na ponudu

Foto: Printscreen/instagram

 

- Je*aće je, ako već nije - napisala je prvenstveno Irma, da bi posle dodala: - Narode, ja sam se malo šalila.

Da Irmine reči nisu daleko od istine, svedoči i naš izvor, koji se našao u bekstejdžu nakon nastupa bosanskih repera. On nam je otkrio da je Buba bio oduševljen Dragojevićkom.

- Čim je video Dalilu u separeu, Buba je počeo da gleda u njenom pravcu i da joj namiguje. Nekoliko puta je izgledalo kao da joj posvećuje i pesme. U jednom trenutku, on je poslao nekog iz svog tima da kaže Dalili da nakon koncerta svrati u bekstejdž. Ona se oduševila i, naravno, otišla. S vrata je počeo da je muva. Njoj je to prijalo i samo se osmehivala. Rekao joj je da ju je pratio u rijalitiju i da mu je bila favorit. Smeškali su se, slikali, pili.. U jednom trenutku su se i odvojili od ostalih, a on joj je predložio da druženje nastave nasamo kod njega u apartmanu. Nije to očekivala, baš se zbunila. Ljubazno se zahvalila na ponudi, ali mu je rekla da nije u tom fazonu i da ima dečka.

BUBA KORELI ZVAO DALILU NA SE*S Ovo su svi detalji njihovog susreta, a evo šta mu je ona odgovorila na ponudu

Foto: Printscreen/instagram

 

- Repera je odbijanje iznenadilo, ali se nije naljutio. Kasnije je ispričao društvu da je Dalila top riba, da mu se jako sviđa i da će kad-tad biti njegova. Pozvao ju je i u goste u Sarajevo, razmenili su kontakte, a ona mu je rekla da će mu se javiti - završava naš izvor.

PREVARENA ALEKSANDRA SUBOTIĆ SE HVALI LUKSUZNIM NAKITOM Peca je ostavio zbog Maje Marinković, a sada ova fotografija zbunila sve (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dragan Niš

16.08.2022 09:07

Pa za šta bi je i drugo zvao,da pevaju??