ON IMA SINA IZ PRVOG BRAKA Pevačica progovorila o emotivnom patneru, pa spomenula ćerku Đurđu i svadbu
Vladimir Marković

Nedavno se porodila i na svet donela ćerku Đurđu, ali koliko god da joj prija majčinstvo, kaže da je velika spavalica, te da može da odspava četiri sata u cugu bila bi Supermen.

Pevačica Marija Mikić od petog meseca trudnoće ne radi i kako kaže, uželela se mnogo publike te jedva čeka da zapeva, a za to vreme će ćerku čuvati tata ili baka.

Promo

 

Pre svega, kako se osećate?

- Osećam se presrećno. To je ono prvo i najvažnije. Onda sledi umor, nespavanje, više ne znaš da li vladaš svojim telom i umom, ali ono najbitnije, ispunjeno, voljeno i srećno.

Koliko vas je uloga majke promenila?

- Mene je toliko promenila da ne znam zapravo ko sam bila pre nego što sam postala majka. Gledanje na svet, odgovornost, požrtvovanost, sve. Naravno nabolje. Nikada se nisam osećala bolje u svojoj koži i lepše.

Kako se Joca snalazi u ulozi oca?

- Joca već ima sina iz prvog braka i ništa od ovoga mu nije strano. Jedino što kaže da mu je sve kao da je prvi put jer je u pitanju devojčica i da drugačije gleda i na sebe i na nju. Mnogo je dobar i brižan, baš kako sam ga i zamišljala.

Delite li poslove?

- Delimo naravno. Ja sam žena malo starijih shvatanja, pa mislim da postoje “ženski” poslovi i u to mu ne dam da se meša. Sve ostalo oko bebe je na ravne časti. Dobro, malo više u maminu korist, ali tata pomaže puno!

Čega se plašite kada je roditeljstvo u pitanju?

- Plašim se nekih situacija kojim neću moći da vladam. Za početak se plašim kada prohoda pa kad krene da pada. Šta ako ne budem tu u datoj milisekundi? Onda kažem sebi: “Pa svako je dete palo nekada.” Onda mi na red dolazi kada položi vozački sutra na primer pa vozi kola. Ufff, plašim se svega onoga zbog čega je mene moja majka smarala u određenim periodima odrastanja.

Šta vam trenutno najteže pada?

- Možda ću zvučati sebično, ali jako sam velika spavalica i najteže mi pada taj prekid sna kada se beba budi jer je gladna. Mislim da sada ne mogu ni da zamislim da spojim 4-5 sati da odspavam. Probudila bih se kao Supermen verovatno.

Promo

 

Uskoro se vraćate i na posao, imate prvi nastup. Koliko su vam muzika i publika nedostajali?

- Puno! Nisam pevala od petog meseca trudnoće. Toliko mi sve nedostaje da sam trudna snimala pesme i spotove. Ljudi su mi govorili da se smirim, ali ja jednostavno imam tu energiju koju moram da izbacim i mislim da bih bila nesrećna da to nisam izgurala kako sam zamislila. Jedva čekam prvi nastup i da kad kažem: “ŠTA” publika nastavi da peva umesto mene.

Ko će čuvati bebicu dok mama nastupa?

- Đurđu će čuvati tata uglavnom. Baka se bori za tu ulogu jer joj je unuka glavna u životu pa nas nagovara da je čuva ona. Prepustiću da se dogovore njih dvoje ko je odgovoran za nju tih nekoliko sati ili neka se smenjuju. Meni je najbitnije da je ona voljena i na sigurnom, a sa tatom i bakom nema greške. Joj, ne daj Bože tetku da sam zaboravila u celoj ovoj priči, odrekla bi me se.

Printscreen

 

Kakvi su planovi za dalje?

- Planovi su da se polako vraćam starim obavezama, mislim na nastupe. Počećemo jednom nedeljno da pevamo pa ćemo videti kako ću izdržavati tempo. Krčka se i neka nova pesma i spot, ali tek što su izašle ove dve. Neću da žurim sa projektima.

Planirate li uskoro veliku svadbu?

- Planiramo naravno! Korona nas je omela u svim planovima. Posle se nisam upuštala u organizaciju da se opet ne bi nešto izjalovilo. Mislim da ćemo se veseliti u septembru 2023. godine, ako Bog da!

NA KRAJU JE SVE DOBRO ISPALO Nikola Đuričko u velikoj ispovesti otkriva: Uvek sam bio drugačiji od drugih

Komentari (0)

Loading