SLOBA VASIĆ POLUDEO OD BESA Pevač proživljava agoniju, partner ga prevario i pobegao sa njegovim novcem, isplivali svi detalji
Foto: Printscreen/instagram

Pevač Sloba Vasić je želeo otvori nargila bar, a u tu priču je ušao sa poznanikom, koji ga je kasnije, kako je rekao, zavrnuo za pare.

Naime, pevač je posedovao 15 nargila sa kojima je imao nameru da pokrene biznis na predlog tog čoveka, ali je njegov poslovni partner nestao, a do danas mu se nije javio, niti vratio nargile. Ksko bismo proverili istinost ovih informacija kontaktirali smo pevača, koji je potvrdio da je ušao u biznis sa poznanikom, koji je samo nestao i prestao da mu uzvraća pozive.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Istina je da sam prevaren. To je neljudski čin, al kako radiš tako ti se i vraća. Trebali smo da uđemo u biznis. on je od mene uzeo 15 nargila i samo je nestao i prestao je upotpunosti da se javlja, mislim u početku smo se čuli, a onda je totalno prekinuo svaki kontakt. Nargile koje sam mu dao vrede otprilike 2.000 evra, razmišljao sam da ga prijavim, ali sada je kasno, prošlo je već godinu dana - tvrdi pevač.

Sloba je inače pre dva dana objavio fotografiju čoveka nepoznatog javnosti i upitao: „Da li neko poznaje ovog klošara i da li zna gde je“, a kako tvrdi to je bio momentat slabosti.

- Kada sam objavio njegovu fotografiju, proradio mi je bes, ne volim nepravdu. Prošlo je mnogo vremena, mogao je da kaže bilo šta, da ih je prodao, da rešimo to na neki način, ali sada je tako, kako je - završava Sloba izlaganje.

Foto: Printscreen/instagram

 

SAŠA MIRKOVIĆ ODGOVORIO OCU BAKE PRASETA: Svešteno lice koje podržava ovakvo ponašanje, učestvuje i u kriminalnim radnjama (FOTO)

Komentari (2)

Loading
Eeeee

11.09.2022 08:32

Ovaj glavati,odvratni vasic,debeli zadrigli ganci, agresivac koji je tukao žene, nikakav pevac je sve ovo zaslužio, i neka ga je pokrao,hteo da zaradi na mufte,smrdljivko.

Marko

27.09.2022 12:21

nevezano lik je ko zna koliko njih prevario na ovaj ili slican nacin tako da ovakve stvari ne treba vezivati za privatno misljenje o slobi vasicu