VODITELJKA SLAGALICE U VEZI SA GLUMCEM Marija Veljković zaljubljena posle razvoda, a ovo je njen novi dečko
Foto: Printscreen/instagram

Popularna voditeljka Marija Veljković već neko vreme uživa u vezi sa glumcem, koji je najpoznatiji po svojoj vezi sa pevačicom Jellenom. Marija je naočigled brojnih posetilaca jedne kafane u centru Beograda razmenjivala nežnosti sa novim dečkom.

Marija Veljković više ne samuje posle razvoda, pa je nedavno započela vezu sa Rastkom Jankovićem.

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako su se trudili da svoju vezu javno ne eksponiraju, voditeljka i glumac su se u poslednje vreme malo opustili, pa su tako ove nedelje viđeni u zajedničkom društvu u jednoj beogradskoj kafani u centru grada, gde su se naočigled svih ljubili i grlili, ne obazirajući se na to da li će ih neko videti i uslikati zajedno.

- Marija i Rastko su novi ljubavni par. Vidi se da su baš zaljubljeni i da uživaju zajedno. Krajem ove nedelje bili su zajedno u jednoj kafani u centru grada. Bili su baš u odličnom raspoloženju, celo veče su se grlili i ljubili. Na istom mestu se sa njima našao i Ivan Gavrilović koji je zabavljao goste. U jednom trenutku Rastko i Ivan su se zajedno dohvatili mikrofona, a glumac je više puta poljubio voditeljku pred celom kafanom, što njoj očigledno nije smetalo - završava izvor Kurira sa lica mesta.

Marija je vezu potvrdila na Instagramu i to fotografijom sa izabranikom. Naime, voditeljku smo pozvali da nam da komentar, ali nam je rekla da joj pitanja pošaljemo mejlom. Nakon pola sata, odgovorila nam je da pogledamo njen Instagram profil gde je objavila zajedničku fotografiju.

Foto: Printscreen/instagram

 

OVO SU NOVE ČLANICE GRUPE "HURRICANE" Među njima je i jedna Zvezda Granda koju odlično znate

Komentari (0)

Loading