VODITELJKA SLAGALICE NIKAD IZAZOVNIJA Marija Veljković istakla vitku figuru u mini haljini, svi primetili ovaj detalj
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Marija Veljković je podelila fotografiju sa crvenog tepiha, a zbog odevne kombinacije se našla na meti komentara u kojima ne prestaju da pristižu komplimenti.

Nakon što je na svom Instagramu podelila zavodljive fotke sa letovanja i na račun svog blistavog izgleda dobila veliki broj pohvala, voditeljka Slagalice ponovo se našla na meti komentara.

 

Ona se pojavila na jednom događaju i crvenim tepihom prošetala u ultra kratkoj zelenoj haljini koja je isticala njenu figuru, ali i otkrivala njene vitke noge. A detalj na haljini je sve oduševio.

 

Marija je za kratko vreme prikupila veliki broj lajkova, a ispod slike koju je objavila izređale su se i brojni komplimenti.

- Blistaš; Ovo je holivudska lepota; Prezgodna si; Bomba; Lepoto - samo su neki od njih.

JANA POKAZALA SVEKRA KOJI JE DAO 15 MILIONA EVRA ZA SPRAT U BEOGRADU NA VODI Pevačica se dohvatila mikrofona, a ovo je povod

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Paparazzi

21.08.2022 20:40

Poza i haljina za katalog eskort dama...sramota,javna ličnost,majka troje dece...umesto da pokaže intelekt i skromnost,odmerenost, ona forsira provokativne fotografije...kao da trči po nečemu koje je bilo prikladnije kada je bila devojka,bez dece i propalog braka...nimfo...