OVO SU NOVE ČLANICE GRUPE "HURRICANE" Umesto Sanje, Ivane i Ksenije sad su njih tri, a jednu znate iz Zvezda Granda
Foto: Printscreen/instagram

Nakon petogodišnje uspešne saradnje, koja je ove godine dostigla vrhunac, saopšteno je da grupa Hurricane neće dalje nastaviti u istom sastavu.

Tri atraktivne devojke Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić zameniće nove članice.

OVO SU NOVE ČLANICE GRUPE

MasanoriJošida/Alo!

 

- U čast prethodnih članica rešili smo da one budu ,,Hurricane one" a nove članice će imati simboličan naziv ,,Hurricane two". Po novom programu tokom septembra snimiće dve pesme a sa publikom i fanovima družiće se 4 do 6 godina - piše u saopštenju za medije.

Otkrivamo o kome je reč:

OVO SU NOVE ČLANICE GRUPE

Foto: Printscreen/instagram

 

Anđela Keleman ima 26 godina i najstarija je članica novog sastava benda "Hurricane". Ona je već poznata u svetu muzike i ima snimljenih nekoliko pesama. Takođe je snimala i cover za dobro poznate domaće pesme. Ima svoj jutjub kanal na kojem objavljuje uglavnom svoje numere.

OVO SU NOVE ČLANICE GRUPE

Foto: Printscreen/instagram

 

Antonela Jurišić ima 22 godine i poznata je u svetu TikToka (gde je prati više od 160 hiljada ljudi, a broji i više od 9 miliona lajkova).

U njenom opisu piše: "Uskoro stiže moja muzika. Budite u toku", aludirajući na nove pesme u grupi Hurricane.

Takođe, nju su ljudi mogli da upoznaju i na Instagramu (30.8k pratilaca), gde često objavljuje da uživa u muzici i posećuje festivale.

OVO SU NOVE ČLANICE GRUPE

Foto: Printscreen/instagram

 

Najmlađa u novom timu "Hurricane" jeste Miona Laura Srećković. Ona ima 20 godina, a javnost ju je upoznala u takmičenju za Zvezde Granda prošle godine. Tom prilikom nije krila da ne zna šta će od treme.

Ona je u ovom takmičenju rekla da dolazi iz Pariza, a na oduševljenje članova žirija što po prvi put imaju nekog iz Francuske, ona je otkrila i svoje poreklo. Kako je navela, tata joj je iz Niša, a mama iz Kruševca.

UJUTRU ČEDNA, UVEČE VRELA Nataša Bekvalac u Čikagu pokazala previše, svi gledali ovo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mario Sarafciger

03.09.2022 15:49

Hurrčine je ipak najbolja Srpska grupa