BRAT NAŠE PEVAČICE ZAVEO UČENICU Imala je 15 godina, on joj je bio profesor, a danas su u srećnom braku
Foto: Printscreen/instagram

Sava Džehverović, rođeni brat pevačice Teodore Džehverović danas je oženjen influenserkom Adrianom Kadar, a ona je imala 15 godina kada su započeli vezu.

Sava je, naime, radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar, a Goca je u rijalitiju istakla da njihov odnos danas podržavaju i Savina i Adrianina porodica.

Printscreen

 

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju.

Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - izneo je jednom prilikom Sava.

Podsetimo, Sava je verio Adrianu na njen 18. rođendan, te zajedničke trenutke dele na društvene mreže.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Relja i Nikolija Popović progovorili o bračnom životu, pa otkrili da li bi ćerke pustili u muzičke vode

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading