Adriana i Sava
Foto: Alo/Printscreen

Adriana Kadar i Sava Džehverović postali su roditelji, a Sava je prisustvovao porođaju. Lepa influenserka postala je mama prvi put, a ona i brat Teodore Džehverović dočekali su ćerkicu kojoj su dali ime Dorotea, upravo po poznatoj pevačici.

Naime, Adriana Kadar jedna je od najpoznatijih influenserki koja je odlučila da se bavi javnim životom tokom korone. Kroz nekoliko godina Adrianu je na Instagramu zapratilo skoro 300.000 ljudi. Pored Instagrama, koji je njena matična mreža, Adriana ima i TikTok, kao i Jutjub kanal.

Pored toga što je make-up artist, Adriana ostavlja i svoj pečat u bjuti industriji sa linijom kozmetike i odeće, koju je osnovala i vodi zajedno sa svojim suprugom Savom Džehverovićem. Sava i Adriana često putuju i uživaju u dobroj hrani, pa je to jedan od glavnih sadržaja koji dele sa svojim pratiocima.

Adriana je nedavno govorila o svom poslu:

- Nisam još ostvarila ni 2% onog što bih zaista želela kada je kozmetika u pitanju. Radim puno na tome, ali su za ono što ja želim potrebni milioni, tako da krećem od malih stvari. Što se tiče izgleda i sastava samih proizvoda, tu sam da grubo kažem ono što želim, ono što ne mogu da nađem na tržištu, a mislim da bi trebalo da postoji, dok su profesionalci tu da mi pomognu oko toga. Moram da napomenem da se spekulisalo da mućkam proizvode u podrumu i to izbacujem na tržište. To zaista nije istina jer iza mene stoji ozbiljan tim profesionalaca - rekla je Adriana, pa nastavila:

- Što se tiče linije kupaćih kostima, kao i garderobe, to radimo zajedno Sava i ja. Odlučili smo da se ja više posvetim kozmetici, tj. Sava tu ne može mnogo da mi pomogne, osim što vodi računa o svim tehničkim stvarima, jer ja zaista nisam dobra u tome. A brend zaista radimo zajedno i oboje se pitamo za sve. Ideja je bila da sve bude u kompletu za dečka i devojku, sutra-prekosutra će biti i za decu garderobica. Želeli smo da bude sve što prati naš lajfstajl. Volimo da putujemo. Najviše volimo egzotične destinacije, pa smo iz tog razloga odlučili da nam glavni proizvod budu kupaći kostimi. Radimo nešto čega nema na našem tržištu. To iziskuje mnogo vremena, truda i novca, ali nam je zadovoljstvo - izjavila je Adriana nedavno u jednom intervjuu, pa zaključila sledeće:

- U narednom periodu želim da se posvetim, naravno, porodici, ali i poslu. Imam jako veliku želju da ostavim neki pečat na bjuti industriju.

(Red portal)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading