Adriana i Sava
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Snaja pevačice Teodore Džehverović, blogerka Adriana Džehverović (devojačko Kadar), nedavno se porodila i na svet donela ćerkicu kojoj su ona i njen suprug Sava Džehverović dali ime Dorotea.

- Moramo da se pohvalimo da nam super ide i ljudi oko nas nas hvale, tako da, nemamo zamerke. Jako smo opušteni i od početka smo znali da to želimo. Bili smo sigurni u svoje odluke, tako da, kada je beba na došla na svet, nije bilo problema. Beba to oseti, našu pozitivnu energiju i našu spontanost - rekli su nam Adriana i Sava.

- Mi smo sto posto sigurni da će biti javna ličnost. U stomaku nije htela da nam se pokazuje, non stop nam je okretala leđa, ali... Mislim da nema mnogo izbora (smeh) - rekao je novopečeni tata.

Na njihovom Instagram profilu osvanuo je dirljivi snimak kako Sava peva svojoj mezimici dok je drži u naručju, a ona se u jednom momentu nasmeje, što ih je posebno oduševilo.

- Nešto najlepše u životu što sam ikada osetio. Prvi takav osećaj sam imao kad sam dobio sestru, ovo je sada još jače, ipak je moje dete. To što sam radio sa Teodorom, tu tradiciju ću da nastavim i sa njom, mislim da ona već polako uživa u našim pesmama. Svi joj pevamo, cela porodica, biće definitivno buduća muzička zvezda - istakao je Džehverović.

Sava je onda rekao kako se Teodora snalazi u ulozu tetke.

- Super! Teodora je bila oduševljena kad je čula da će dobiti bratanicu. Njenoj sreći nema kraju. Nažalost, sad je letnja turneja pa je često na putu, peva kako u Srbiji, tako i u drugim državama, ali evo, piše mi da jedva čeka da se vrati i da se druži sa njom - ispričao je Sava.

- Imamo vremena, sve je stvar organizacije. Mene su plašili i govorili mi: "Operi kosu sada, nećeš je prati kad budeš dobila bebu" i tako dalje. Ne znam kako je drugim mamama, ali u našem slučaju je to veoma lako, sve stignemo, samo nam je duplo lepše - rekla je Adriana, pa se osvrnula na porođaj i otkrila da li planira da se još jednom ostvari u ulozi majke.

- Sve je super prošlo. Na Instagramu sam od A do Š opisala svaki detalj oko porođaja. Nije prošlo ni dva meseca, pa ne mogu još da kažem za sledeće dete, ali ako je sve ovako, mogla bih deset - istakla je blogerka kroz smeh, a Sava se nadovezao:

- Sve je prošlo kako treba, obilazili smo egzotične destinacije dok je Adriana bila trudna. Ako je ovako, može još petoro, ali ćemo definitivno sačekati nekoliko godina - rekao je Džehverović.

Adriana, Sava i Dorotea planiraju zajednički odmor, na koji će, otići u oktobru, kada beba još malo poraste.

- Idemo u oktobru na Kipar. Bio nam je cilj da sačekamo tri meseca, da se beba adaptira na ovaj svet, ali plan je da otputujemo već u oktobru - ispričali su Džehverovići za Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading