Adriana i Sava
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Adriana Kadar i Sava Džehverović postali su pre nekoliko dana roditelji, a Sava je prisustvovao porođaju. Lepa influenserka postala je mama prvi put, a ona i brat Teodore Džehverović dočekali su ćerkicu kojoj su dali ime Dorotea, upravo po poznatoj pevačici.

Naime, Sava i Adriana odlučili su da malu Doroteu izvedu u prvu šetnju, a za to su izabrali mesto pored reke.

Srećna porodica bili je na okupu, a novopečeni roditelji su se držali za ruke i pokazali koliko su srećni i ispunjeni, dok su zaljubljeno pozirali.

Ovaj prizor oduševio je sve njihove pratioce, a romantičnu atmosferu upotpunio je i zalazak sunca, koji je Adriana zabeležila.

Podsetimo, Adrijana i Sava od samog početka veze bili su na meti kritika zbog načina na koji je njihova veza počela, ali i razlike u godinama. Njihova romansa počela kada je Adriana imala samo 15 godina, a on 30 godina.

On je radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar, a njegova majka Goca je u rijalitiju istakla da njihov odnos danas podržavaju i Savina i Adrianina porodica. Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju. Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading