DOŽIVELA JE PLANETARNU POPULARNOST Bila je ljubimica bivše Jugoslavije, evo kako danas izgleda čuvena glumica Kasandra (FOTO)
Printscreen

Najpoznatija španska serija svih vremena, ''Kasandra'', ni danas nakon više od dve decenije nije pala u zaborav i publika je se uvek sa osmehom na licu rado seti.

DOŽIVELA JE PLANETARNU POPULARNOST Bila je ljubimica bivše Jugoslavije, evo kako danas izgleda čuvena glumica Kasandra (FOTO)

Printscreen

 

Glavna glumica, koja se ovom ulogom i proslavila, Koraima Tores, postala je planetarno popularna, a svojevremeno je bila i u Srbiji i tom prilikom izjavila da se nezaboravno provela i da planira još jednom da poseti našu zemlju.

Pročitajte još: Tajne slike sa VENČANJA GODINE: Još jednom su se venčali DŽENIFER LOPEZ i BEN AFLEK, bajku pokvario MLADOŽENJIN BRAT

Koraima je nakon ogromne popularnosti, nastavila da se bavi glumom, ali nikada nije prevazišla ulogu koja ju je vinula u zvezde. Nešto kasnije se povukla iz sveta glume, a danas redovno objavljuje svoje fotografije na Instagramu i dobila mnoštvo pozitivnih komentara na račun izgleda. Dve decenije kasnije i dalje je ljubimica bivše Jugoslavije, a evo kako izgleda danas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

LUNINA SESTRA PROŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA Nakon skandaloznih fotografija gu*e, usledila je lavina komentara

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading