UMALO SEVNULO I MEĐUNOŽJE Jovana Jeremić stajlingom u programu uživo napravila opštu pometnju, svi su odmah primetili ovaj detalj (FOTO)
Printscreen

Navikli smo da Jovana Jeremić svojim odevnim kombinacijama u Jutarnjem programu šokira javnost budući da je veoma smela kada su haljine i stajlinzi u pitanju, a ono što je ovog jutra nosila mnoge je navelo da pogledaju dva puta o čemu je reč.

Naime, u prvi mah su svi pomislili da voditeljka nosi beli sako, kada se okrene tu je i crna haljina, a ono što su mnogi primetili jeste da je ova kombinacija kraća od mini suknje, pa da voditeljka pažljivo hoda kako ne bi, osim izvajanih nogu, pokazala i nešto što ne treba.

Podsetimo, voditeljka je do sada nebrojano puta šokirala javnost svojim stajlingom u jutarnjem programu, pa smo je tako gledali i u animal printu, ali i u zelenom kombinezonu poput onoga koji glumci nose kada tumače ulogu vanzemaljca.

CECA U BIKINIJU ZAPALILA KIPAR Folk zvezda uživa na plaži, snimila raskoš i nestvarne prizore, a evo i ko joj pravi društvo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Чудна јада

21.08.2022 22:58

То је ваљда свакој старлети у опису радног места.

Doktor

22.08.2022 11:13

Prestanite s tim,nije ono izazvala nista,devojka je verovatno najruznija u Srbiji i svi su je vec videli skroz golu mnogo puta,pri tom sem loseg izgleda i sve drugo je ocajno kad je ona u pitanju!

Ceca

22.08.2022 13:30

Imal neko ovu prepismeu da pita kad je toliko nacitana kako nikada nije procitala bar nesto o kodeksu oblacenja? Toliko o pismenosti i osnovnoj kulturi.

Pera seljak

22.08.2022 13:52

Kakva televizija takva i voditeljka. Pornografija i prostitucija šta drugo reći . U tom svetu ludila i bluda samo kompleksirane osobe opstaju.

Darko

23.08.2022 07:50

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂vrh