NISU JE VOLELI... Progovorile komšije Jovane Jeremić i otkrile kakva je bila kao devojčica, razvezali jezik
Foto: Alo.rs

Jovani Jeremić se uvek priča. Kako pozitivno, tako i negativno. Voditeljka ne prestaje da privlači pažnju i uvek je aktuelna.

Naime, Jovanini roditelji godinama poseduju kuću u Stolivu, malom mestu u Bokokotorskom zalivu, gde je voditeljka kao dete provodila letnje raspuste.

Komšije su sada progovorile i otkrile kakva je Jovana bila kao devojčica.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Jovana je uvek bila dete koje ne možeš da ne primetiš. Još kao mala je pravila modne revije, tražila da svi sa ponte gledamo u nju. Uvek vrlo komunikativna, entuzijastična... ma ista kao i danas, ništa se nije promenila - rekla je komšinica.

Međutim, nemaju baš svi lepo mišljenje o voditeljki. Kako ima onih koji je vole tako ima i onih koji je ne vole. Dve devojke iz mesta koje su Jovaninih godina otkrivaju kakva je bila voditeljka.

- Katastrofa, smaračica! Niko nije hteo da se druži sa njom, uvek se privaljivala i kada je niko ne pozove... mira nismo imali od nje, bežale smo i skrivale da nas ne vidi... jako naporna persona - ispričale su devojke koje su želele da ostanu anonimne.

Dečko iz obližnje radnje nam je rekao da voditeljka i danas u ovo vreme svrati da poseti svoje. I da je, kako kaže, njena energija ostala nepromenjena:

- Video sam je prošle godine kod svojih sa ćerkicom, od jutra je bila na plaži, plivala, sunčala se, bila je aktivna kao i uvek. Uvek se prolaznicima javi i nije onakva kao što je vidimo na TV-u. Ostala je pristojna i lepo vaspitana, nasmejana i vedra - rekao je on.

OVO JE SESTRA LIDIJE VUKIĆEVIĆ Ne esksponira se javno, ima lokne kao glumica, a evo kako izgleda

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

18.08.2022 20:43

Tako mi i deluje,kao najobicnija smaracica zeljna paznje.